26.01.2012. / 16:49

Autor: Totalsport

Sevilla potvrdila prodaju Caceresa Juventusu

Prema La Gazzetti dello Sport, Juventus je pristao platiti Andalužanima 1.5 milijuna eura za Caceresovu posudbu do kraja sezone, a na ljeto će za osam milijuna eura i definitivno otkupiti prava na Urugvajca

José Martín Cáceres Silva (u pozadini)José Martín Cáceres Silva (u pozadini)Španjolski prvoligaš Sevilla potvrdio je putem svoje web-stranice prodaju urugvajskog braniča Joséa Cáceresa Juventusu. Za torinski će klub 24-godišnji nogometaš službeno potpisati nakon liječničkih pregleda.

Prema La Gazzetti dello Sport, Juventus je pristao platiti Andalužanima 1.5 milijuna eura za Caceresovu posudbu do kraja sezone, a na ljeto će za osam milijuna eura i definitivno otkupiti prava na Urugvajca.

Caceres je imao zanimljiv nogometni put. U siječnju 2007. je stigao u Europu i potpisao za Villarreal koji ga je u ljeto iste godine posudio Recreativu iz Huelve. Čim se sljedeće ljeto vratio s posudbe, Villarreal ga je za 16.5 milijuna eura prodao Barceloni, no pravu priliku u katalonskom divu nije dočekao.

Nakon godinu dana je završio na novoj posudbi, zanimljivo upravo u svome budućem klubu Juventusu u kojem je očito ostavio dobar dojam. Sljedeće godine ga je Barcelona posudila Sevilli koja ga je, pak, u lanjskom ljetnom prijelaznom roku i otkupila od Katalonaca za tri milijuna eura. No, samo šest mjeseci kasnije ga je odlučila unovčiti, tako da će branič koji je odigrao 35 utakmica za reprezentaciju Urugvaja po drugi put u karijeri obući dres "stare dame". Možda mu Torino napokon postane dugotrajniji dom.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika