27.01.2012. / 10:19

Autor: Totalsport

Vujin: Balić je i dalje najbolji u Hrvatskoj

- Balić dosad nije igrao puno, ali on je igrač koji s nekoliko fantastičnih poteza može odlučiti utamicu - najavio je jedan od najboljih šutera srpske reprezentacije Marko Vujin

Marko Vujin (Wikipedia)Marko Vujin (Wikipedia)Iako Ivano Balić nije igrao puno u dosadašnjem tijeku Europskog prvenstva, izjave iz tabora srpske reprezentacije svjedoče o respektu prema ponajboljem svjetskom rukometašu zadnjih godina.

- Balić dosad nije igrao puno, ali on je igrač koji s nekoliko fantastičnih poteza može odlučiti utamicu. I dalje smatram da je on najbolji. Hrvatska je zasluženo u polufinalu jer je izbacila Francusku. Hrvati sada igraju puno bolje nego lani na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj. U ogledima s Hrvatskom ima puno naboja, ali mi ćemo se koncentrirati samo na teren - najavio je uoči polufinalnog ogleda protiv Hrvatske jedan od najboljih šutera srpske reprezentacije Marko Vujin u izjavi koju prenosi B92.

Vratar Srbije Darko Stanić također je odgovorio na pitanje o Baliću.

- Mi golmani jesmo osobenjaci, ali mislim da se ne mogu mjeriti s Balićem.

O utakmici je Stanić rekao:

- Najviše se pribojavam kontri i polukontri Hrvatske. Drago mi je što su balkanke momčadi došle u završnicu, to je dokaz da se na ovim prostorima igra dobar rukomet. Očekuje nas teška utakmica i nadigravanje do samog kraja. Nema tajni između nas, to su sve vrhunski šuteri.

Izbornik Srbije Veselin Vuković rekao je da je Hrvatska ''najbolji mogući protivnik''.

- Koga god da smo dobili, bila bi teška borba jer imamo najmanje iskustva u ovakvim utakmicama. Hrvatska je najbolji izbor za nas zbog posebnih odnosa i motiva koji postoje s obje strane. To je iznimna momčad, ali mi smo na ovom prvenstvu pokazali da se s bilo kime možemo nositi - rekao je Vuković.

Vezane vijesti

Danska po drugi puta do europskog trona

Danska po drugi puta do europskog trona

Rukometaši Danske u finalu Europskog prvenstva u Srbiji pred prepunom beogradskom arenom nadigrali su domaću reprezentaciju s 21-19. Iako je teško… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika