27.01.2012. / 10:45

Autor: Totalsport

Kuznjecova i Zvonarjeva pobjednice u parovima

U finalu su pobijedile 11. nositeljice, Talijanke Saru Errani i Robertu Vinci 5-7, 6-4, 6-3

Svetlana KuznjecovaSvetlana KuznjecovaRuske tenisačice Svetlana Kuznjecova i Vjera Zvonarjeva osvojile su naslov pobjednica Australian Opena u konkurenciji ženskih parova.

Iako nisu bile postavljena za nositeljice, Ruskinje su otišle do kraja. U finalu su pobijedile 11. nositeljice, Talijanke Saru Errani i Robertu Vinci 5-7, 6-4, 6-3.

Kuznjecova i Zvonarjeva nisu igrale zajedno od prošlogodišnjeg Roland Garrosa. Iako su obje poznate kao vrhunske igračice u pojedinačnoj konkurenciji, u kojoj je Kuznjecova osvojila dva Grand Slam naslova, obje su već s drugim partnericama imale Grand Slam titulu u parovima odranije, 26-godišnja Kuznjecova je osvojila baš Australian Open 2005. godine, a godinu dana starija Zvonarjeva US Open 2006. godine.

Errani i Vinci su igrale svoj prvi Grand Slam finale u parovima. Zanimljivo da je Sara Errani gubila u protekle četiri godine redovito u 1. kolu igre parova u Malbourneu, lani s Robertom Vinci.

US Open, ženski parovi, finale:

Kuznjecova / Zvonarjeva - Errani / Vinci 5-7, 6-4, 6-3

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika