27.01.2012. / 13:39

Autor: Nacional.hr

Velike mjere sigurnosti zbog večerašnje utakmice

U sjedištu Srpske policije su i četiri policajca iz Hrvatske, a u Areni će biti tužilac i sudac pa će svi koji budu kršili zakon odmah biti procesuirani

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaZbog večerašnje polufinalne utakmice Europskog rukometnog prvenstva između Srbije i Hrvatske, srpska policija od ranog jutra uzima osobne podatke od svih sumnjivih osobe oko Beogradske arene, na autoputu je pojačala kontrole, a radi sigurnosti privest će vođe navijačkih grupa i obaviti informativne razgovore, izvještava Blic.

Načelnika beogradske policije, Nikola Pupovac, rekao je kako je na osiguranju utakmice angažirano nekoliko tisuća policajaca. Pozvao je navijače s kartom da u Arenu 'dođu na vrijeme', zbog 'rigorozne kontrole koja će iziskivati nešto više vremena nego što je uobičajeno'. O organiziranom dolasku hrvatskih navijača kazao je kako nema najava, ali kako to ne znači kako neće biti pojedinaca koji će pratiti utakmicu. Dodao je kako zatvaranje ulica nije planirano. Policija na graničnim prijelazima i nekoliko lokacija na autocesti od graničnog prelaza Batrovci prema Beogradu provjerava automobile i putnike, za sad nema privedenih niti zadržanih osoba.

U sjedištu Srpske policije su i četiri policajca iz Hrvatske, a u Areni će biti tužilac i sudac pa će svi koji budu kršili zakon odmah biti procesuirani. Policija ne dozvoljava unošenje zastava, majci, transparenta koji se mogu shvatiti kao vrijeđanje na nacionalnoj osnovi. Za hrvatske navijače bit će osiguran poseban dio parkirališta.

Vezane vijesti

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

Europska nogometna organizacija (UEFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) s 80.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika