29.01.2012. / 11:35

Autor: Totalsport

Sunday Times: Mourinho na ljeto napušta Real!

Jose je umoran od cjelokupne situacije u klubu. Bez obzira dal na kraju sezone osvoji naslov u Primeri i/ili Ligi prvaka on će se na ljeto vratiti u Englesku. Novac mu je najmanje važan – rekao je izvor blizak Portugalcu za Sunday Times

Jose MourinhoJose MourinhoPrema pisanju britanskog Sunday Timesa, portugalski nogometni stručnjak na klupi Real Madrida, Jose Mourinho, se na kraju sezone vraća u Englesku kako bi preuzeo neki klub u Premiershipu.

Unatoč nevjerojatnom ostvarenju od 17 pobjeda iz 20 utakmica u domaćem prvenstvu, stopostotnom učinku u Ligi prvaka, te praktički beznačajnom ispadanju u četvrtfinalu Kupa kralja (Barcelona), Mourinho, prema pisanju većine "otočkih" medija, na kraju tekuće sezone napušta madridski klub.

- Jose je umoran od cjelokupne situacije u klubu. Bez obzira dal na kraju sezone osvoji naslov u Primeri i/ili Ligi prvaka on će se na ljeto vratiti u Englesku. Novac mu je najmanje važan – rekao je izvor blizak Portugalcu za Sunday Times.

Kako sada stvari stoje, Mourinho bi u Engleskoj mogao birati koji klub želi trenirati. Naime, oba su ga Manchestera svojedobno htjela pa je za pretpostaviti da se ništa oko toga nije promijenilo. Budućnost njegovog sunarodnjaka na klupi Chelseaja (Andre Villas-Boas) je pod velikim znakom pitanja, nakon neuvjerljivih igara ove sezone, kao i budućnost francuskog stručnjaka na klupi Arsenala Arsena Wengera koji sve više gubi povjerenje navijača. I Tottenham bi mogao ostati bez trenera ukoliko Harry Redknapp prihvati preuzimanje klupe engleske reprezentacije.

Mourinho je 2010. godine proglašen od strane krovne svjetske nogometne organizacije (FIFA) za trenera godine. Tada je s talijanskim Interom osvojio domaće prvenstvo, kup te Ligu prvaka.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika