30.01.2012. / 16:06

Autor: Totalsport

Fiorentina se nastavlja pojačavati

Iz Leccea je doveden urugvajski vezni igrač, 28-godišnji Ruben Olivera

Ruben Olivera (Wikipedia)Ruben Olivera (Wikipedia)Nogometaši Fiorentine ne mogu uživati u pretjerano dobrim rezultatima ove sezone, makar su se nedjeljnim slavljem 2-1 u toskanskom derbiju protiv Siene popeli na 10. mjesto ljestvice.

No, i dalje imaju samo tri boda više od petnaestoplasiranog Cagliarija i budućnost je neizvjesna. Da bi izbjegao ružne scenarije klub iz Firence se nastavlja pojačavati nakon što su doveli Amaurija, koji je ujedno debitirao u spomenutom slavlju protiv Siene.

Naime, samo jedan dan kasnije potvrđena su nova tri pojačanja. Iz Leccea je doveden urugvajski vezni igrač, 28-godišnji Ruben Olivera. Potpisao je ugovor vrijedan 1.5 milijuna eura do lipnja 2014. godine. Pojačala se Fiorentina i sa još jednim veznjakom. U pitanju je Guido Pizarro iz argentinskog Lanusa, a za tog 21-godišnjaka je toskanska momčad platila tri milijuna eura.

Čeka se još dogovor s amsterdamskim Ajaxom oko 27-godišnjeg marokanskog napadača Mounira El Hamdaouija. Navodno bi početkom ovog tjedna i taj prijelaz trebao biti finaliziran.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika