31.01.2012. / 07:00

Autor: Barbara Ivezić

Ana Begić: Ipak bih još pričekala s drugom trudnoćom

Glumica otkriva koliko joj je stresan bio povratak na posao nakon rođenja kćeri Lane za koju kaže da je prava mala Iron Lady, govori kako uz dobru organizaciju i pomoć supruga Daniela kombinira karijeru i majčinstvo te priznaje da joj se nije bilo lako riješiti kilograma nakupljenih u trudnoći

"Moja Lana je veselo i otvoreno dijete, ima devet mjeseci  i osam zubi. Nije boležljiva i u svemu je samostalna", kaže glumica o svojoj kćeri"Moja Lana je veselo i otvoreno dijete, ima devet mjeseci i osam zubi. Nije boležljiva i u svemu je samostalna", kaže glumica o svojoj kćeri“Lana je jedna vesela i tvrdoglava horoskopska Bikica koja u svakom trenutku zna što želi i kako do toga doći”, kaže glumica Ana Begić opisujući svoju devet mjeseci staru kćerkicu. Zvijezda TV serijala “Bibin svijet” prije nekoliko mjeseci vratila se s rodiljnog dopusta te zaigrala u predstavi “Maškarate ispod kuplja”, koja je prije dva tjedna premijerno izvedena u Hrvatskom narodnom kazalištu. Osim posla u kazalištu, 32-godišnja Ana se prvi put našla i u ulozi voditeljice. Na radiju Soundset Plavi, naime, s kolegom Danielom Bilićem vodi jutarnju šihtu, zbog čega, kaže, “u krpe” ide već oko devet navečer. No takav udarnički tempo Ana zacijelo ne bi mogla izdržati da uz nju nije suprug Daniel Tahiri koji joj je, otkriva, najveća potpora u svemu.

EXTRA: Nakon četiri mjeseca rodiljnog dopusta vratili ste se poslu. Je li vam povratak bio stresan?

- Poslu sam se vratila već krajem kolovoza jer su me zvali da odigram uloge u serijalima “Provodi i sprovodi” i “Stipe u gostima”, što nisam htjela odbiti, a mjesec dana kasnije ponovno sam počela igrati u predstavi “Gola u kavezu”. Odmah su me “ubacili u mašinu”, što mi je u neku ruku bilo iznenađenje jer sam mislila da su me svi već pomalo zaboravili. U studenom su krenule probe za predstavu “Maškarate ispod kuplja”, koja je prije dva tjedna premijerno izvedena u Hrvatskom narodnom kazalištu. S ansamblom svog matičnog kazališta već radim i novu predstavu “Pigmalion”.

EXTRA: Osim u kazalištu, angažman ste dobili i na radiju Soundset Plavi. Kako ste se snašli kao voditeljica?

- Jako volim radio i već dugo slušam upravo Soundset Plavi. Radioprijemnik imam i u kupaonici. Taj običaj naslijedila sam od svoje majke, koja ga je stavila u kupaonu kako bi mogla pratiti program ujutro dok se sprema za posao, a da pritom ne budi ostale ukućane. Spontano mi je došla ponuda za angažman, a ja sam je jednako spontano prihvatila. Nisam znala što me očekuje, ali sam si odučila dati šansu i danas mi je drago zbog toga. Moram priznati da me taj posao jako veseli i nadam se da će potrajati, jer je jedna dobra terapija.

EXTRA: Je li vam problem već u šest ujutro biti na poslu?

- Nisam puno spavala dok sam bila trudna jer nisam mogla, a kasnije, kad se Lana rodila, opet nisam puno spavala jer se ona zbog grčeva budila noću, pa mogu reći da sam uhvatila ritam. U krevetu sam već oko devet, pa mi nije problem ranije i ustati.

EXTRA: Kakvo je dijete Lana?

- Lana je veselo i otvoreno dijete, uvijek sve dočekuje s nekim veseljem. Kada je vozim u kolicima, osmijeh joj ne silazi s usana, smije se prolaznicima. Ima devet mjeseci i osam zubi. Najgore je bilo dok su joj izbijale gornje jedinice, ali ona to dobro podnosi. Svako malo skužimo da ima novi zub i onda nam je jasno zašto je prethodnog dana bila malo cendrava. Nije boležljiva i ne plače kad dobiva cjepiva. Stvarno je malena Iron Lady. U svemu je samostalna, a već s četiri mjeseca počela je sama držati bočicu s čajem.

EXTRA: Na koga sliči, što je pokupila od vas, a što od supruga?

- Ona je jedan uspješan miks Daniela i mene, pokupila je sve najbolje od oboje. Vesela je, ali tvrdoglava horoskopska Bikica, zna što želi i kako to ostvariti.

EXTRA: Koliko vas je majčinstvo promijenilo?

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Poznati Hrvati(ce) koji su u 2010.-oj razmijenili bračne zavjete

Poznati Hrvati(ce) koji su u 2010.-oj razmijenili bračne zavjete

U godini koja je iza nas, uistinu je bilo mnogo skandala, kako domaćih tako i stranih celeba, međutim podosta je i onih kojima će ova godina ostati u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika