31.01.2012. / 13:12

Autor: Hina

Assange posudio glas liku u Simpsonima

Kontroverzni osnivač WikiLeaksa Julian Assange će u animiranoj tv-komediji Simpsoni posuditi glas liku novog susjeda, kojeg će obitelji Simpson upoznati pošto se preseli iz svog imaginarnog grada Springfielda.

Julian AssangeJulian AssangeKontroverzni osnivač WikiLeaksa Julian Assange će u animiranoj tv-komediji Simpsoni posuditi glas liku novog susjeda, kojeg će obitelji Simpson upoznati pošto se preseli iz svog imaginarnog grada Springfielda.

Assangeova kratka gostujuća uloga moći će se u SAD-u vidjeti 19. veljače, kada će se obilježiti 500. po redu epizoda popularne animirane serije, izjavila je Antonia Coffman, glasnogovornica showa koji se prikazuje na američkoj televiziji Fox.

U toj epizodi obitelj Simpson - Homer, Marge, Bart, Lisa, Maggie i njihovi kućni ljubimci - odlaze iz dotadašnjeg doma u Springfieldu i sele se u prilično izolirano područje u kojemu im je prvi susjed Assange, koji glas posuđuje liku koji utjelovljuje njega.

Producent Simpsona Al Jean za časopis Entertainment Weekly je izjavio kako kreativni tim showa shvaća da je Assange kontroverzna ličnost, no scenaristi su se pobrinuli da njegovo pojavljivanje bude prikazano satirički. Assange je svoj dio teksta za Simpsone snimio u Velikoj Britaniji, gdje se nalazi u kućnome pritvoru, a pred britanskim Vrhovnim sudom bi se trebao pojaviti u srijedu.

Vezane vijesti

Zašto je slučaj Assange važan

Zašto je slučaj Assange važan

Normal 0 21 false false false HR X-NONE X-NONE U srijedu 30. svibnja britanski Vrhovni sud odbio je posljednju žalbu Juliana Assangea protiv… Više

Komentari

registracija
2/2/12

zarada12, 02.02.12. 12:19

Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ići na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati doma da ti ne izostane zarada? Učiš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac?Onda ti je ovaj posao odgovarajući. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Što ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uvjeri se. Ako ste zainteresirani pošaljite mi mail: zaradimopolako @ live.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika