31.01.2012. / 14:26

Autor: Totalsport

Zadranin Ivan Santini do kraja sezone u Freiburgu

- Puno je napredovao ove sezone i bit će uistinu pojačanje za Freiburg - rekao je za Goal.com Luke Matthews

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaPrema pisanju portala Goal.com, nogometaš Zadra Ivan Santini stigao je na posudbu u redove njemačkog Bundesligaša Freiburga, koji trenutno drži posljednje mjesto prvenstvene ljestvice, do kraja sezone.

Nakon što je Köln propusti priliku za dovođenjem Santinija (22), istu je objeručke prihvatio "davljenik" Freiburg. Mladi Zadranin je u prvom dijelu sezone HNL-a bio strijelac 10 pogodaka u 16 nastupa i to je ono što je privuklo čelnike Freiburga.

U klubu se nadaju da će Santini biti idealna zamjena za senegalskog napadača Dembu Cissea koji je početkom zimskog prijelaznog roka prešao u redove engleskog Premierligaša Newcastlea. Cisse je u prvom dijelu sezone u 17 utakmica postigao devet pogodaka za Freiburg.

Stručnjak za hrvatskog tržište imao je samo riječi hvale za Zadranina:

- Puno je napredovao ove sezone i bit će uistinu pojačanje za Freiburg. Njegove mogućnosti unutar i izvan kaznenog prostora su jako dobre. Jak je na lopti, a i brz za tako visokog nogometaša (189cm). Postiže većinu svojih pogodaka glavom, ali isto tako zna dobro opaliti iz slobodnog udarca - rekao je za Goal.com Luke Matthews.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika