31.01.2012. / 15:57

Autor: Hina

Završena potraga u potopljenom dijelu Costa Concordije

Talijanske vlasti završile su potragu za tijelima u potopljenim dijelovima nasukanog kruzera Costa Concordije, više od dva tjedna nakon brodoloma, objavili su izvori iz talijanske civilne zaštite.

Neće se više tragati u potopljenom dijelu Costa ConcordijeNeće se više tragati u potopljenom dijelu Costa ConcordijeTalijanske vlasti završile su potragu za tijelima u potopljenim dijelovima nasukanog kruzera Costa Concordije, više od dva tjedna nakon brodoloma, objavili su izvori iz talijanske civilne zaštite.

Uvjeti u olupini onemogućuju siguran nastavak rada ronilaca u potopljenim dijelovima 290 metara dugog broda, rekao je izvor. Odluka će biti službeno objavljena nakon što se o njoj obavijeste obitelji 15 osoba koje se još vode kao nestale.

Od nesreće koja se dogodila prije 17 dana pronađeno je ukupno 17 tijela. Potraga će biti nastavljena u drugim dijelovima djelomice potonulog broda i na 18 četvornih kilometara mora oko broda, gdje je viđeno nekoliko neistraženih objekata.

Kruzer Costa Concordia na kojem je bilo 4200 putnika i članova posade nasukao se 13. siječnja ispred otoka Giglia.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika