01.02.2012. / 11:29

Autor: Totalsport

Moyes: Od Jelavića očekujem golove

Sada se nadamo da nam može pomoći zabijati golove i da možemo graditi na izvedbi protiv Cityja - rekao je Moyes

Nikica JelavićNikica JelavićTransfer hrvatskog napadača Nikice Jelavića u Everton komentirao je menadžer "toffeesa" David Moyes. Oglasio se Moyes neposredno nakon velike pobjede nad Manchester Cityjem (1-0) u 23. premierligaškom kolu.

- To je sjajna vijest za nas. Tražili smo centarfora već neko vrijeme. Sada se nadamo da nam može pomoći zabijati golove i da možemo graditi na izvedbi protiv Cityja - rekao je Moyes.

- Denis (op.a. Stracqualursi, argentinski napadač) je bio sjajan i dolaskom Jelavića nadam se da će biti uspješni u nadolazećim mjesecima. Jelavić dolazi iz sjajnog nogometnog kluba u drugi sjajan klub. On zaista želi igrati u Premierligi i zaista želi igrati za Everton. To puno znači. Također želi igrati za Hrvatsku na Europskom prvenstvu, pa će, nadam se, zadržati dobru formu, zadržati glad za golovima i igrati dobro - dodao je menadžer Evertona.

Predsjednik Glasgow Rangersa, dojučerašnjeg Jelavićevog kluba, branio je odluku o prodaji najboljeg igrača nakon odigranog transfera u kojem se u blagajnu klubs s Ibroxa slilo 5.5 milijuna funti odštete.

- Realnost Jelavićevog transfera je sljedeća. Prvo, igrač je želio otići i nema smisla zadržavati igrača koji ne želi više biti na Ibroxu. Drugo, klub jednostavno nije u financijskoj poziciji da odbija ponude za igrače koji klubu donose dobar povrat prvotnog uloga.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika