01.02.2012. / 12:47

Autor: Totalsport

Hrvatska u Japan bez Marina Čilića

Krajan, kojem je izbornička funkcija povjerena za sada samo za ovaj susret, prijavio je Ivana Dodiga (38. ATP ljestvici), Ivu Karlovića (46.), Antonija Veića (173.) i Lovru Zovka (bez renkinga)

Marin ČilićMarin ČilićU 1. kolu Svjetske skupine Davis Cupa hrvatska teniska reprezentacija gostovat će u Japanu oslabljena neigranjem Marina Čilića.

Nažalost, ozljeda koljena zbog koje nije nastupio na prvom Grand Slam turniru sezone, Australian Openu u Melbourneu, te na PBZ Zagreb Indoorsu, udaljit će najboljeg hrvatskog tenisača i s popisa izbornika Željka Krajana za ogled s Japanom u Kobeu koji je na rasporedu od 10. do 12. veljače.

Krajan, kojem je izbornička funkcija povjerena za sada samo za ovaj susret, prijavio je Ivana Dodiga (38. ATP ljestvici), Ivu Karlovića (46.), Antonija Veića (173.) i Lovru Zovka (bez renkinga).
Umjesto Čilića, dakle, pozvan je Lovro Zovko, koji je trenutno 93. na ATP ljestvici igrača parova.

Kod Japana je prvo ime Kei Nishikori, koji je nakon četvrtfinala na Australian Openu skočio na 20. mjesto rang ljestvice najboljih tenisača svijeta što mu je i najbolji plasman u karijeri. Uz njega, boje zemlje izlazećeg sunca branit će vrlo vjerojatno i Go Soeda, 88. tenisač ATP ljestvice.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika