02.02.2012. / 14:25

Autor: Nacional.hr

Otvoren Lenovo Exclusive Store u srcu Zagreba

Nova serija prijenosnih i stolnih računala Lenova na dohvat ruke hrvatskim korisnicima

S otvorenja Lenovo Storea u ZagrebuS otvorenja Lenovo Storea u ZagrebuU Zagrebu je i službeno otvoren prvi Lenovo Exclusive Store u Hrvatskoj. Tako se Zagreb pridružio odabranim gradovima istočne i jugoistočne Europe koji su dobili takvu trgovinu.

Lenovo Exclusive Store nudi mogućnost da se potencijalni kupci na jednom mjestu informiraju o cijeloj paleti Lenovo računala i isprobaju ih prije kupnje. Na službenom otvorenju goste je zabavio Stipe Božić svojim anegdotama s putovanja. Posjetitelji su istovremeno imali priliku uživati u novoj seriji prijenosnika Lenovo IdeaPad dizajniranih tako da odgovaraju računalnim potrebama, dizajnu i boji svih korisnika kao i različitim All-In-One (AIO) stolnim računalima.

Gosti otvorenja bili su među prvima u Hrvatskoj koji su imali priliku vidjeti nove prijenosnike IdeaPad serije Y, serije S i serije Z koji osiguravaju cijeli spektar stilova, boja i performansi kako bi odgovorili na potrebe svakog korisnika - od profesionalaca koji su stalno u pokretu do studenata i svih između.

Predstavljena su i AIO stolna računala - Lenovo C200, kao standardno kućno računalo, i ThinkCentre Edge 91z, namijenjen malim i srednjim poduzetnicima.

"Drago mi je što imam čast predstaviti našu novu seriju računala namijenjenu krajnjim korisnicima i AIO stolna računala za 2012. godinu upravo ovdje u prvom Lenovo Exclusive Storeu u Zagrebu. Ovim otvaranjem još jednom potvrđujemo predanost Lenova hrvatskom tržištu kao i namjeru da hrvatskim korisnicima nastavimo predstavljati vrhunske proizvode koji postavljaju standarde u inovativnosti i dizajnu potrošačke tehnologije", izjavio je Jovan Glamočanin, menadžer, Lenovo, SEA. „Nadovezujući se na globalnu marketinšku kampanju „For Those Who Do", Lenovo se više nego ikad do sada fokusira na inspiriranje ljudi da realiziraju svoje ideje. Lenovo Exclusive Store u Zagrebu ima za cilj podržati brand promise Lenova pružajući zajednici u kojoj posluje najbolje alate, tehnologiju i sredstva".

"Izuzetno nam je drago što je Mikronis dobio priliku biti Lenovo partner prilikom otvaranja prvog Lenovo Exclusive Storea u Hrvatskoj. Zadovoljstvo mi je reći da su hrvatski korisnici već prepoznali prednosti i posebno iskustvo koje Lenovo Exclusive Storea pruža, budući da u samo dva mjeseca od otvorenja zabilježili više od 26,000 posjetitelja. Specijalizirana trgovina omogućiti će korisnicima da razgledaju i isprobaju nove proizvode Lenova prije kupnje te da dobiju stručni savjet, a sve u ugodnoj atmosferi i uz vrhunski doživljaj", izjavila je Gordana Puhelek, direktorica tvrtke Mikronis.

Vezane vijesti

Lenovo predstavio nove Ultrabook prijenosnike

Lenovo predstavio nove Ultrabook prijenosnike

Lenovo je hrvatskim korisnicima predstavio dugo očekivane Ultrabook prijenosnike IdeaPad U30 i U410. Lenovo Ultrabook prijenosnici kombiniraju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika