02.02.2012. / 16:48

Autor: Hina

Milošević: Središnjica HDZ-a ne smije postati bunker

Kandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Ivan Milošević izjavio je danas u Bilju kako "središnjica HDZ-a ne smije postati bunker, već je, upravo suprotno, treba otvoriti za sve članove i simpatizere te cjelokupnu javnost".

Domagoj Ivan MiloševićDomagoj Ivan MiloševićKandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Ivan Milošević izjavio je danas u Bilju kako "središnjica HDZ-a ne smije postati bunker, već je, upravo suprotno, treba otvoriti za sve članove i simpatizere te cjelokupnu javnost".

Milošević je sudjelovao na okruglome stolu "Uloga jedinica lokalne samouprave u razvoju gospodarstva i poticanju investcija", koji je okupio čelnike nekoliko jedinica lokalne samouprave s područja Osječko-baranjske županije iz HDZ-a.

Nakon skupa, zamoljen da komentira jučerašnju odluku Nacionalnog vijeća HDZ-a da se kandidati za dužnost predsjednika i potpredsjednika HDZ-a neće moći koristiti stranačkim prostorijama do 5. svibnja, Milošević je novinarima rekao kako treba poštovati odluke svih tijela stranke, a osobno smatra kako stranačke prostorije trebaju biti otvorene za sve članove i sve aktivnosti.

Rekao je kako vjeruje da će, unatoč takvim okolnostima, "biti dovoljno prostorija za susretanje s članovima, simpatizerima i dužnosnicima HDZ-a iz cijele Hrvatske".

Na novinarsko pitanje bi li pristao na moguće sučeljavanje s ostalim kandidatima, Milošević je odgovorio potvrdno te da zagovara takvu ideju, ali u sklopu stranke jer drži da to treba biti "unutar stranačke infrastrukture".

"Siguran sam da će HDZ nakon unutarstranačkih izbora na svim razinama izići obnovljen, osvježen i ojačan", rekao je Milošević.

Zamoljen da komentira stanje u stranci nakon nedavne odluke osječko-baranjskoga Županijskog odbora o raspuštanju Gradskog odbora HDZ-a u Valpovu, Milošević je rekao kako je jučerašnja odluka Nacionalnog vijeća u vezi s tim slučajem jasna.

"Mislim da smo svi suglasni kako u sljedećim mjesecima nije trenutak za raspuštanje ogranaka i da je to kriva poruka našem članstvu i cjelokupnoj javnosti", ocijenio je Milošević.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika