06.02.2012. / 13:18

Autor: Totalsport

NHL: Rangersi znaju kako s Philadelphijom

Boston je u gostima svladao Washington 4-1, a njihov je golman Tim Thomas obranio čak 35 udaraca prema svojoj mreži

Igrači New York RangersaIgrači New York RangersaDvije vodeće momčadi Istočne konferencije u NHL ligi, New York Rangersi i prvak Boston, upisali su pobjede protiv teških suparnika u nedjelju navečer.

Rangersi su u New Yorku s 5-2 pobijedili Philadelphiju, te im je to već šesta zaredom (četvrta ove sezone) pobjeda protiv tog suparnika. Početkom posljednje trećine Philadelphija je još imala aktivnih 2-2, no u posljednjih osamnaest i po minuta su primili tri pogotka i na kraju opet ostali nedorečeni protiv druge najbolje momčadi u ovom trenutku, u NHL ligi. Henrik Lundqvist, vratar Rangersa, je obranio 21 udarac, dok je po gol i asistenciju u slavlje ugradio Marian Gaborik, nedavno MVP All Star utakmice.

Boston je u gostima svladao Washington 4-1, a njihov je golman Tim Thomas obranio čak 35 udaraca prema svojoj mreži. U napadačkom se smislu istaknuo Brad Marchand koji je postigao jedan pogodak i jednom asistirao.

New Jersey je bio uspješan protiv Pittsburgha. Pobijedio je 5-2, čime su došli do četvrte pobjede zaredom. Rus Ilja Kovaljčuk je postigao jedan i asistirao kod dva za uvodno 3-0 vodstvo Devilsa koje je do kraja ostalo neuhvatljivo za suparnika.

NHL liga:

Washington - Boston 1-4

New Jersey - Pittsburgh 5-2

NY Rangers - Philadelphia 5-2

Montreal - Winnipeg 3-0

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika