06.02.2012. / 15:00

Autor: Nacional.hr

Jambo napadnut dok je traktorom čistio snijeg u Metkoviću

"Nitko nema pravo podignuti ruku na drugog čovjeka, pa tako ni na mene. Uvjeren sam da taj više nikog neće tuči", izjavio je gradonačelnik

Stipe Gabrić-JamboStipe Gabrić-JamboGradonačelnika Metkovića, Stipu Gabrića-Jamba, fizički je napao muškarac dok je traktorom čistio snijeg u Ulici Nikole Tesle u Metkoviću, pišu 24 sata.

Napadaču je nakon sukoba pružena liječnička pomoć, dok ju je Gabrić odbio. Na mjesto napada došla je policija, brat napadača je verbalno i fizički napao policajca te ga lakše ozlijedio. "Čistio sam snijeg u toj ulici i prišao mi je gospodin kojeg poznajem i udario me šakom u glavu. Kasnije je policija utvrdila kako je bio u alkoholiziranom stanju. Nitko nema pravo podignuti ruku na drugog čovjeka, pa tako ni na mene. Uvjeren sam da taj više nikog neće tuči", izjavio je gradonačelnik i dodao kako se on drži šerijatskog zakona 'oko za oko, zub za zub'.

Napadač je uz optužni prijedlog priveden pred Prekršajni sud u Metkoviću zbog narušavanja javnog reda i mira, njegov brata odveden je u nadležno državno odvjetništvo zbog sumnje kako je napao policajca.

Vezane vijesti

Video: Nasrnuo na aktivista pred Lisinskim

Video: Nasrnuo na aktivista pred Lisinskim

Aktivisti Građanske akcije prosvjedovali su pred Koncertnom dvoranom Lisinski u kojoj su se održavali izbori za predsjednika HDZ-a, u rukama su… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 06.02.12. 18:11

Kako to da i Jambo nije dobio prijavu??? Ja sam lani obranio jednu curu od teških batina njenog nasilnog dečka i dobio sam kaznu od koje se nikada neću moći oprati i još njezin nasilni dečko ima moju adresu da me može nakon nekog vremena kad se sve primiri lupiti štangom po glavi. Cura je molila za pomoć jebem li vam mater sudsku, najbolje da sam se okrenuo i otišao.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika