06.02.2012. / 17:00

Autor: Nacional.hr

U Srbiji izvanredno stanje

Ministar Mrkonjić je u izjavi za medije pozvao na solidarnost i zajedništvo u ovoj situaciji

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaMinistar obrane Srbije, Dragan Šutanovac, pozvao je državljane na akciju raščišćavanja snijega pred njihovim domovima, tvrtkama, kafićima, prenosi B92.

"Prije nego započnu kritizirati lokalnu ili republičku vlast, građani trebaju sami počistiti ispred svoje kuće, lokala ili poduzeća. To je njihova zakonska obaveza", izjavio je Šutanovac na novinskoj konferenciji.

Dodao je kako je 14 000 pripadnika i 50 vozila Vojske Srbije trenutno angažirano na čišćenju snijega. "To je ono što vojska može ustupiti, a da se ne remeti njeno redovno funkcioniranje", kazao je ministar.

Ministar za infrastrukturu i energetiku Srbije, Milutin Mrkonjić, uputio je danas poziv svim cestovnim tvrtkama i građevinarima da pomognu u raščišćavanju puteva od snijega i leda te 'da iskustvom, znanjem i svojom mehanizacijom ovih dana budu na usluzi građanima, nesebični i solidarni kao što su to uvijek bili'.

Mrkonjić je u izjavi za medije pozvao na solidarnost i zajedništvo u ovoj situaciji. Podsjetimo kako je Vlada Srbije sinoć proglasila izvanredno stanje na teritoriju cijele države.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

registracija
21/9/11

nikip, 08.02.12. 08:36

ovi u Srbiji kao ovi u Splitu ....ista ih majka rodi.......zovi samo zovi


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika