07.02.2012. / 12:14

Autor: Nacional.hr

Web::Strategija 13 - Kupac zvan čežnja

Što više trgujemo online to smo više zabrinuti zbog jednako tako značajnog porasta online prijevara, krađa i gubitka povjerljivih kartičnih podataka, krađa identiteta i slično

Crte standarda kojim se regulira sigurnost kartičnih podataka kao i obaveze koje po tom standardu čekaju sve prisutne u online trgovini otkrijte 08. - 10. 3. na konferenciji "Web::Strategija 13 - Kupac zvan čežnja" u zagrebačkom Hypo centru, gdje ćete biti upoznati s novim trendovima web poslovanja, online trgovina, prodaje u turizmu, bookinga, ... - kroz niz predavanja stručnih predavača, korisnih radionica i seminara te druženja s ljudima iz raznih poslovnih krugova.

Posljednjih godina svjedoci smo ogromnog porasta online trgovine. Riječi kao što su Magnus EmilsonMagnus Emilsonmerchant, payment gateway, credit card holder, acquirerer više nisu nepoznanica nego novi buzzword na tržištu. No tu je i druga strana priče. Što više trgujemo online to smo više zabrinuti zbog jednako tako značajnog porasta online prijevara, krađa i gubitka povjerljivih kartičnih podataka, krađa identiteta i slično. Jeste li znali da je od 2008. do danas "izgubljeno" preko 510 milijuna osjetljivih kartičnih podataka?

"Kupujete? Prodajete? I sve to online? Sve 5, samo neka bude sigurno!" - izjavili su Marko Jertec i Igor Gregurec, predavači Web::Strategije 13, te nastavaljaju s najavom zanimljivog i korisnog predavanja: "U ovom predavanju dotaknut ćemo se mračne teme kartične sigurnosti koja je do sada bila obavijena velom tajne, imat ćete priliku upoznati osnovne crte standarda kojim se regulira sigurnost kartičnih podataka kao i obaveze koje po tom standardu čekaju sve prisutne u online trgovini. Vidjet ćemo i neke trendove, koje su aktualne teme i što se događa u online trgovini s aspekta sigurnosti. Upoznat ćemo vas s novim buzzwordom koji je ipak malo više od toga, s PCI DSS-om."

Registrirajte se za konferenciju već danas!

Najbolje web poslovanje u 2012. godini!

Davor BruketaDavor BruketaUspjeh u online poslovanju nagrađujemo Zlatnom nagradom Web::Strategije, ovog puta u kategoriji Web poslovanje 2012. Ova regionalna nagrada promiče tvrtke i izvođače radova na webu koji su najuspješnije i najinovativnije koristili internet kao alat u svom poslovanju, u turizmu ili izvan njega. Prijave za nominaciju za Zlatnu nagradu Web::Strategije otvorene su do 27. veljače 2012., stoga prijavite svoj web portal, web servis, rješenja u internet bankarstvu ili online bookingu te druge komercijalne web usluge.

Do sretnog broja 13 organizatori ne bi stigli bez zlatnog sponzora: tvrtke za izradu web stranica Virtus Dizajn, zatim srebrnih sponzora: studio za razvoj web stranica - LogIT internet usluge i tvrtka za izradu web sustava Trikoder, te brončanog sponzora - tvrtka za mobilna rješenja Pet Minuta.

Konferenciju medijski prate zlatni partneri: portali Nacional.hr, Jutarnji.hr, Index.hr, Monitor.hr, Net.hr, Rep.hr te tjednik NACIONAL i časopis VIDI, stručni medijski partneri MAKSI i Poslovni Turizam te regionalni medijski partneri Hello, Serbia! i ITdogađaji.

Za korisnički vizualni doživljaj konferencije pobrinula se tvrtka Manifest, te Fotosvijet.com za fotografije, a u organizaciji konferencije pomažu nam i drugi brojni partneri: Akcija, Timgraf Media, Avalon Premium Hosting, Zimo.co, OH! Okusite Hrvatsku, Eversys, Uklanjanjevirusa.com, Web Marketing Akademija, Refleksoterapija Flatz, World Class Health Academy, Vinarija Štampar i Mozaik grupa Hypo centar.

Vezane vijesti

I Hrvat među hakerima koji su pokrali izraelske kreditne kartice?

I Hrvat među hakerima koji su pokrali izraelske kreditne kartice?

Odgovorni za krađu i objavu brojeva na tisuće izraelskih kreditnih kartica na internetu su dvojica ili trojica 'hakera', najvjerojatnije iz Hrvatske,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika