07.02.2012. / 15:39

Autor: Totalsport

Redknappa do kraja dana očekuje presuda

Od ponedjeljka, 23. siječnja, Londonski je okružni sud poprište spora koji Ujedinjeno Kraljevstvo, odnosno njegova carinska i porezna vlast, vodi protiv Redknappa i njegova svojedobnog suradnika u Portsmouthu, tadašnjeg predsjednika kluba Milana Mandarića

Harry RedknappHarry RedknappU tijeku je 12. dan suđenja menadžeru Tottenhamove nogometne momčadi Harryju Redknappu, koji je na optuženičkoj klupi zbog sumnje u utaju poreza odnosno financijske malverzacije.

Od ponedjeljka, 23. siječnja, Londonski je okružni sud poprište spora koji Ujedinjeno Kraljevstvo, odnosno njegova carinska i porezna vlast, vodi protiv Redknappa i njegova svojedobnog suradnika u Portsmouthu, tadašnjeg predsjednika kluba Milana Mandarića.

Svoju bi sudbinu 64-godišnji trener trebao saznati danas tijekom dana, kada će 12-eročlana porota donijeti odluku o optužnici protiv dvojice nogometnih dužnosnika.

Redknappu u najgorem slučaju prijeti zatvorska kazna. Zbog tog je bremena tijekom dvoipotjednog suđenja trener Luke Modrića i Nike Kranjčara djelovao nervozno i iscrpljeno. U ponedjeljak čak nije stigao na Anfield i gostujući prvenstveni dvoboj svoje momčadi, s kojom bi se trebao boriti za naslov premierligaškog prvaka, protiv Liverpoola.

Mandarić je tijekom nekoliko godina Redknappu uplatio ukupno 183.000 funti na njegov račun u bescarinskoj zoni u Monte Carlu. Redknapp se tijekom procesa branio tvrdnjom da su mu način plaćanja predložili knjigovođe i da osobno ne razumije materiju. Istaknuo je da nije imao niti u primisli utajiti porez jer je "praktički nepismen čovjek".

Vezane vijesti

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Potpuno iznenađujuće, u noćnim satima sa srijede na četvrtak, Tottenham je putem vlastite web-stranice objavio prekid suradnje s dosadašnjim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika