08.02.2012. / 11:22

Autor: Totalsport

EP u futsalu: Italija zadnji polufinalist

Podsjećamo, Rusija je u ranijoj četvrtfinalnoj utakmici u Splitu pobijedila Srbiju s 2-1, te je izborila polufinalni ogled protiv Hrvatske koji će se odigrati 9. veljače u zagrebačkoj Areni

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaReprezentacija Italije pobijedila se Portugal s 3-1 u zadnjoj četvrtfinalnoj utakmici Europskog prvenstva u futsalu kojem je domaćin Hrvatska.

U ogledu odigranom u zagrebačkoj Areni u prvom poluvremenu nije bilo golova. Talijani su poveli već u 1. minuti nastavka, i to zahvaljujući autogolu Pereire. No, u 25. minuti je Ricardinho izjednačio na 1-1.

Talijanima je novo vodstvo krasnim udarcem lijevom nogom donio Assis u 30. minuti.

Portugalci su u završnici utakmice zaigrali s maksimalnim rizikom. Povukli su vratara i uveli još jednog igrača, što im se obilo o glavu nešto više od dvije minute prije kraja, kada je Patias zabio u praznu mrežu.

Podsjećamo, Rusija je u ranijoj četvrtfinalnoj utakmici u Splitu pobijedila Srbiju s 2-1, te je izborila polufinalni ogled protiv Hrvatske koji će se odigrati 9. veljače u zagrebačkoj Areni. Istoga dana će se u drugom polufinalu sastati Španjolska i Italija.

Tako će se, uz Hrvatsku, u borbi za medalje naći jedine tri reprezentacije koje su već osvajale naslov europskog prvaka. Branitelji naslova Španjolci to su učinili pet puta. Rusija je svoj jedini naslov proslavila 1999. godine, a Italija svoj 2003. godine.

EP u futsalu, četvrtfinale:

Rusija - Srbija 2-1

Italija - Portugal 3-1

Vezane vijesti

Torres: Priče o namještanju su nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatima

Torres: Priče o namještanju su nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatima

- Pričati o tome da će utakmica između Španjolske i Hrvatske biti namještena je nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatskoj - veli napadač ''furije"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika