09.02.2012. / 07:15

Autor: Hina

Kraj dr. House u travnju

Na žalost mnogobrojnih gledatelja televizijska serija dr. House približava se samom kraju. Nakon osam godina i 175 epizoda popularna serija o neobičnom doktoru Gregoryju Houseu, kojeg je utjelovio britanski glumac Hugh Laurie, završava s emitiranjem u SAD u travnju ove godine.

Hugh LaurieHugh LaurieNa žalost mnogobrojnih gledatelja televizijska serija dr. House približava se samom kraju. Nakon osam godina i 175 epizoda popularna serija o neobičnom doktoru Gregoryju Houseu, kojeg je utjelovio britanski glumac Hugh Laurie, završava s emitiranjem u SAD u travnju ove godine.

Producenti su potvrdili kako nakon osam sezona prekidaju snimanje i više neće biti novih nastavaka. "Nakon dugog razmišljanja donijeli smo odluku kako će osma sezona biti i posljednja. Odluka o prekidu ove serije je bila bolna, no House je uvijek bio zagonetno biće i možda je bolje da nestane prije nego što glazba prestane svirati," objavili su izvršni producenti David Shore, Katie Jacobs i Laurie.

Hugh Laurie često je tijekom snimanja isticao kako bi volio da serija što prije završi jer mu nedostaje obitelj koja živi u Velikoj Britaniji. Laurie, poznat i po ulozi u Crnoj Guji, se radi ove uloge morao iz Londona gdje mu živi obitelj, preseliti u LA.

Serija Dr. House je prvi put emitirana 16. studenog 2004. godine i ubrzo je postala jedna od najpopularnijih TV serija u SAD. Emitirana je u ukupno 66 zemalja svijeta, među kojima i u Hrvatskoj. Tijekom sezone 2007/08., Dr. House je bila najgledanija serija u SAD-u, te treća najgledanija emisija uopće iza Američkog Idola i Plesa sa zvijezdama. Serija je četiri puta nominirana za Emmy za najbolju dramu, no niti jednom ga nije dobila, no Laurie je 2006. i 2007. dobio Zlatni Gglobus, te Nagradu ceha filmskih glumaca 2007. za najbolju glavnu mušku ulogu.

Vezane vijesti

Ove subote u goste nam stiže DJ dvojac Frankie Headfors

Ove subote u goste nam stiže DJ dvojac Frankie Headfors

DJ Viktor i DJ Jurki su u kratkom vremenu na sceni uspjeli zainteresirati ogroman dio publike, te se mogu pohvaliti s nastupima u svim poznatijim… Više

Komentari

registracija
10/2/12

alen1986, 10.02.12. 14:04

Želite da zaradite novac, ali ne želite ići na razgovore? Želite slobodu, ali Vam je potreban stabilan prihod? Želite ostati kući, a da Vam ne izostane zarada? Onda Vam je ovaj posao odgovarajući. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možete zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imate više vremena, onda i više. Šta Vam je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo je već do Vas i Vašeg rada. Nije MLM. Za više informacija javite se na e-mail: mema.alen@gmail.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika