09.02.2012. / 13:23

Autor: Nacional.hr

Generalturist otkazao putovanja zbog blokade računa

Problem je što je Generalturistu račun u blokadi pa do daljnjeg nema niti povrata novca. U cijeloj priči u problemima su i zaposlenici agencije koji još od listopada nisu dobili plaću, a za Božić im je uplaćen tek minimalac

Foto: Patrik Macek/Večernji list/PIXSELLFoto: Patrik Macek/Večernji list/PIXSELLPoznata hrvatska turistička agencija Generalturist neugodno je iznenadio svoje putnike kada im je prije nekoliko dana poslao obavijest elektronskom poštom u kojoj ih obavještava o otkazivanju putovanja "zbog poteškoća u poslovanju".

Kako piše Večernji list, svi aranžmani u organizaciji Generalturista otkazani su, a putnici će na povrat novca morati pričekati. Koliko? Nitko ne zna.

Naime, u Upravi agencije nitko se ne javlja, pa je nemoguće saznati koliko je putnika pogođeno otkazivanjima. Oni koji su uplatili putovanje u poslovnicama, trebaju otići tamo i pokušati pronaći rješenje. Ostali koji su svoje putovanje uplatili on-line morati će se obratiti osiguravajućoj kući.

Problem je što je Generalturistu račun u blokadi pa do daljnjeg nema niti povrata novca. U cijeloj priči u problemima su i zaposlenici agencije koji još od listopada nisu dobili plaću, a za Božić im je uplaćen tek minimalac.

U Udruzi putničkih agencija ističu kako im se nitko iz Generalturista nije javio i zatražio pomoć. No, javljaju im se oštećeni putnici koji mole za savjet i pomoć.

Vezane vijesti

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

Prema podatcima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od siječnja do svibnja ove godine broj novozaposlenih u turističkim djelatnostima činio je udio od… Više

Komentari

registracija
7/3/11

medjimurec, 09.02.12. 13:54

Jedna od najjacih i najstarijih agencija na ovim prostorima pa su i to uspjesno upropastili ... treba dici place " menadjerima " svaka cast !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika