10.02.2012. / 11:25

Autor: Totalsport

Capello preuzima klupu Chelseaja?

Dodajmo kako je Engleski nogometni savez imenovao je Stuarta Pearcea za privremenog izbornika reprezentacije

Fabio Capello Fabio Capello Donedavni engleski nogometni izbornik Fabio Capello (65) sinoć je osvanuo kao kandidat za klupu Premierligaša Chelseaja.

The Sun se poziva na izvor blizak klubu sa Stamford Bridgea koji kaže da bi uskoro Capello mogao zamijeniti Andre Villas-Boasa i postati osmi trener "bluesa" u posljednjih osam godina.

Ovog je tjedna vlasnik Chelseaja Roman Abramovič bio redoviti gost na Chelseajevim treninzima često se upuštajući u rasprave s mladim portugalskim stručnjakom. Trenutna situacija u engleskom prvenstvu u kojem će se Chelsea boriti za mjesta koja vode u Ligu prvaka, a ne za naslov, nikako ne može zadovoljiti ambicije ruskog tajkuna.

Ktome, Villas-Boas sukobio se s nekim velikim imenima u Chelseajevoj svlačionici poput Franka Lamparda i Florenta Maloude, a njegova taktika koja dosad nije urodila plodom, natjerala je i dio navijača da mu okrene leđa.

Abramovič je potjerao s klupe Luiza Felipea Scolarija upravo u veljači 2009. godine, a nakon velikog propusta u derbiju protiv Manchester Uniteda (završilo je 3-3 nakon što je Chelsea ispustio vodstvo 3-0, op.a.) Villas-Boasu opasno se trese stolica.

Capello je svakako jedna od opcija za nasljednika.

Dodajmo kako je Engleski nogometni savez imenovao je Stuarta Pearcea za privremenog izbornika reprezentacije.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika