11.02.2012. / 16:04

Autor: Hina

Kerum odbacio kritike da su nespremno dočekali snijeg

Splitski gradonačelnik Željko Kerum ocijenio je da je danas stanje u Splitu glede snježnih oborina povoljnije nego prethodnih dana, te je odbacio kritike na njegov i račun gradske vlasti da su nespremno dočekali vremenske neprilike.

Željko KerumŽeljko KerumSplitski gradonačelnik Željko Kerum ocijenio je da je danas stanje u Splitu glede snježnih oborina povoljnije nego prethodnih dana, te je odbacio kritike na njegov i račun gradske vlasti da su nespremno dočekali vremenske neprilike.

"Snijeg je iznenadio i građane i grad i sve skupa, pa mislim da kritike nisu bile ispravne", rekao je Kerum danas za Radio Split.

Po njegovim riječima, situacija u Splitu nije onakva kakvom se pokazuje, jer su gradske službe, tvrtke i institucije, na čelu s načelnikom gradskog stožera za zaštitu i spašavanje Jurom Šundovom, posao "odradili dobro".

Kerum smatra kako treba pogledati i ostale gradove ili situaciju u Dalmatinskoj zagori koji nisu izvrgnuti kritici kao Split.

"U Muću se tri mrtvaca nisu mogla pokopati tri, četiri dana, ali to nitko nije spominjao", rekao je pri tomu Kerum.

Odbacio je i tvrdnje da je Split "grad slučaj", te rekao kako se prije dvije i pol godine "desila politika" kojoj je on na čelu i pobijedila je u Splitu dvije najveće stranke (HDZ i SDP).

"Te dvije velike stranke to nikad neće prihvatiti i to im nije drago, a imaju medije koji ih podržavaju i to je razlog svim tim prozivkama i kritikama", ustvrdio je Kerum komentirajući kritike kojima su izvrgnuti on i gradska vlast.

Splitski gradonačelnik je u razgovoru za Radio Split uz ostalo rekao da čišćenje zaleđene površine splitske Rive treba obavljati pažljivo kako se ne bi oštetile kamene ploče.

Vezane vijesti

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

Drugi Split Pride, u čijoj je povorci po procjenama policije bilo oko 700 ljudi, protekao je u najboljem redu bez incidenata, a privedene su 73… Više

Komentari

registracija
21/9/11

nikip, 11.02.12. 17:40

Ovaj bahati seljacina i primitivac koji je iz opanaka skocija u spic postole dosao na mjesto koje niti zasluzuje niti zna sa malo vitra u krmu u vrijeme dok su drugi krvavili danas prica sve u redu ..je njemu koji nije ni bija tu sprda se sa situacijom ...treba ga ne maknit nego potjerat u povijest i sve njegove koji su i ono malo sto je valjalo u splitu upropastili ...


registracija
27/11/11

Culex, 11.02.12. 19:08

@ cij.nikip,na nekom drugom portalu prisluškujem megaface npr.Zvonka,Vinogradara,Lolobrigitu...kako se koprcaju u vlastitom demokratskom izbornom rezultatu prošlih izbora,..eto ,ispod ćasti je njima ovaj g. gradonačelnik,izvode jezične piruete,sve bi dali da se taj g.vrati u poziciju prije začeća,nemaju O2..guše misleć da cijeli svijet vidi njihovog golog cara! Vidite cij.nikip,mi sa strane smo Splićanima uduvijek zavidni na ležernosti,duhovitosti,otvorenosti,iskrenosti pa ak smijem..i na vanjštini a svakako na prekrasnim damama !Ovo sada sa snijegom je epizoda i ništa više! Ne se zamjerat među sobom zbog jednog gradonačelnika.Ma ko je on za Grad Split,koliko njih je bilo prije njega..o kojem se priča ?Ni jednom! A o Splitu? Uvijek i svugdje po cijelom svijetu.


registracija
30/9/09

davor12345, 11.02.12. 19:53

Ova "gospoda" ča vladaju nisu ni za ku..c! Morat ćemo opet izmislit partizane!


registracija
31/1/10

STTony, 11.02.12. 22:41

Tko ovu budalu više shvaća ozbiljno?


registracija
2/1/11

prohujalo, 12.02.12. 09:26

STTony
ova budala predstavlja drugi grad po velicini u Hrvatskoj
to je velika razlika.....gradonacelnik nekog malog gradica je OK ali Split je drugi grad iza Zagreba....to je velika razlika......a isto tako dobro znamo imena ljudi koji ih predstavlaju.....j... lud zbunjena.....???????


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika