12.02.2012. / 10:03

Autor: Martina Čizmić

Zimski uvjeti na svim cestama, očekuje se novih 20 centimetara snijega

Međunarodni vlakovi kasne i više od dva sata, dok vlakovi iz smjera Dalmacije i za Dalmaciju kasne između sat i sat i pol

Na put ne krećite bez zimske opremeNa put ne krećite bez zimske opremeSnijeg u većem dijelu Hrvatske i dalje pada. Bijeli pokrivač najdeblji je na Zavižanu gdje je dostigao 115 centimetara, a u Dalmaciji nevjerojatnih 70 centimetara.

Sniježne pahulje koje su padale cijelu noć prouzročile su nove poteškoće u prometu. HAK upozorava kako je na većini cesta potrebna upotreba zimske opreme, a kamioni i tegljači uopće ne smiju prometovati prema Dalmaciji.

Iz Državnog hidrometeorološkog zavoda napominju kako bi tijekom dana i sutra ujutro moglo napadati dodatnih 10-20 centimetara snijega, a u Dalmaciji kiša kloja bi se mogla smrzavati u dodiru s tlom.

Međunarodni vlakovi kasne i više od dva sata, dok vlakovi iz smjera Dalmacije i za Dalmaciju kasne između sat i sat i pol.

Vezane vijesti

Nova trajektna linija kopno - Pelješac u planu od 1. srpnja 2013.

Nova trajektna linija kopno - Pelješac u planu od 1. srpnja 2013.

Od 1. srpnja 2013. godine u planu je otvorenje trajektne linije između kopna i poluotoka Pelješca, namijenjene prvenstveno prijevozu kamiona, najavio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika