12.02.2012. / 19:07

Autor: Hina

Glazbeni svijet 'slomljen' smrću Whitney Houston

Iznenadna smrt 48-godišnje američke pop ikone Whitney Houston u subotu na Beverly Hillsu, izazvala je brojne reakcije njezinih prijatelja, kolega i obožavatelja, a američka TV mreža ABC News na web stranici prenosi neke njihove izjave i postave na Tweeteru.

Whitney HoustonWhitney HoustonIznenadna smrt 48-godišnje američke pop ikone Whitney Houston u subotu na Beverly Hillsu, izazvala je brojne reakcije njezinih prijatelja, kolega i obožavatelja, a američka TV mreža ABC News na web stranici prenosi neke njihove izjave i postave na Tweeteru.

Quincy Jones: "Ja sam apsolutno slomljenog srca na vijest o smrti Whitney. Ashford & Simpson su me prvi upozorili na Whitney kad joj je bilo samo 16 godina i uvijek žalim što nisam imao priliku raditi s njom. Bila je uistinu originalna i neusporedivi talent. Strašno će mi nedostajati".

Mariah Carey: "Slomljenog sam srca i sa suzama u očima zbog šokantne smrti moje prijateljice, neusporedive Whitney Houston. Moja iskrena sućut obitelji Whitney i svim njezinim milijunima obožavatelja diljem svijeta. Ona nikada neće biti zaboravljena kao jedan od najvećih glasova koji je ikada krasio Zemlju".

Nick Cannon: "Biti odsutan iz tijela znači biti prisutan kod Gospodina. Počivala u miru Whitney Houston, istinska kraljice".

Katy Perry: "Tako poražavajuće. Uvijek ćemo te voljeti Whitney, počivala u miru".

Ellen DeGeneres: "Vrlo tužna vijest o Whitney. Moje srce i molitve idu njezinoj kćeri i obitelji".

Russell Simmons: "Počivala u miru Whitney Houston, stvarno ne mogu vjerovati u to".

Kim Kardashian: "Upravo sam čula tragičnu vijest da je Whitney Houston preminula. Molim za njezinu kćer i najmilije. Uvijek ćemo te voljeti Whitney ... "

Justin Bieber: "Tek sam čuo vijest, tako ludo. Jedan od najvećih glasova ikada je upravo otišao. Počivala u miru Whitney Houston. Moje molitve idu njezinim prijateljima i obitelji".

Nick Lachey: "Kako je tragično čuti o odlasku Whitney Houston. Takva šteta. Imala je jedan od najlegendarnijih glasova moga života".

Wendy Williams: "Moja obitelj i ja smo tužni zbog gubitka istinske ikone i legende - Whitney Houston. Naše misli i molitve su s cijelom obitelji Houston".

Dwyane Wade: "Počivala u miru legendo. Tužan dan za ljubitelje glazbe ... Whitney Houston treba slaviti jer nas je blagoslovila sa svojim darovima .. kao ikona, majka i ljepotica".

Aretha Franklin: "Ja jednostavno ne mogu govoriti o tome. To je tako zapanjujuće i nevjerojatno. Nisam mogla vjerovati u to što sam čitala na TV ekranu. Moje srce je sa Cissy (Whitney), njezinom kćeri Bobbi Kris, njezinom obitelji i s Bobbyem (Brownom)".

Bivši suprug Whitney Houston, raper Bobby Brown, nastupio je u subotu navečer u Southavenu u saveznoj državi Mississippi, osvrčući se na bivšu partnericu kada se popeo na pozornicu: "Želio bih reći, volim te Whitney. Najteža stvar za mene je bilo doći na ovu pozornicu". U stanci nastupa Bobby Browna i njegove grupe New Edition, publika je mogla čuti rani hit Whitney Houston "You Give Good Love".

Vezane vijesti

Pokopana Whitney Houston

Pokopana Whitney Houston

Tragično preminula američka pop diva Whitney Houston pokopana je u nedjelju na privatnoj ceremoniji za obitelj i najbliže prijatelje na groblju u… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 13.02.12. 00:27

sretno putovanje Whitney


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika