13.02.2012. / 15:20

Autor: Totalsport

Treninzima se vratili Nesta, Boateng i Pato

Najdulje je pauzirao Boateng. Njega nije bilo četiri tjedna u momčadi, a sve zbog također ozljede mišića koju je pokupio u derbi utakmici protiv Intera

Kevin-Prince Boateng (u crnom dresu)Kevin-Prince Boateng (u crnom dresu)U srijedu će, na San Siru, nogometaši Milana i Arsenala odigrati prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka. Bit će to jedan od zanimljivijih ogleda ove faze tog elitnog nogometnog natjecanja.

Inače, trener Milana Massimiliano Allegri i navijači tog kluba su u ponedjeljak primili ohrabrujuću vijest. Naime, treningu su se vratila tri njihova bitna nogometaša i svaki od njih bi mogao zaigrati već u srijedu. U pitanju su Alessandro Nesta, Kevin-Prince Boateng i Alexandre Pato.

Nesta je nedavno, u ogledu protiv Napolija, primio jedan nezgodan udarac i za njega se očekivalo da će se ubrzo vratiti u momčad. Propustio je nakon toga tri Milanove utakmice.

U siječnju se, pak, u Kup utakmici protiv Novare ozlijedio Pato. U pitanju je bila ozljeda mišića, no i kod njege je ona stvar prošlosti i trenutačno se osjeća jako dobro.

Najdulje je pauzirao Boateng. Njega nije bilo četiri tjedna u momčadi, a sve zbog također ozljede mišića koju je pokupio u derbi utakmici protiv Intera. Na sreću po Milan i on je svoju rehabilitaciju odradio.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika