13.02.2012. / 16:54

Autor: Totalsport

Najbolja svjetska sportašica propušta dvoranski SP

Naravno da nije lijepo propustiti veliko natjecanje poput dvoranskog SP-a, ali želim se koncentrirati na najvažniju stvar za mene ove godine, a to su Olimpijske igre - izjavila je 28-godišnja dugoprugašica

Vivian CheruiyotVivian CheruiyotOsvajačica Laureusa za najbolju svjetsku sportašicu u 2011. godini, kenijska atletičarka Vivian Cheruiyot, najavila je da će propustiti Svjetsko dvoransko prvenstvo koje će se sljedeći mjesec održati u Istanbulu.

Aktualna svjetska prvakinja na 5000 i 10.000 metara objavila je kako se želi kvalitetno pripremiti za Olimpijske igre u Londonu zbog čega će ove zime nastupiti samo jednom, na mitingu u Birminghamu predstojeće subote kada će trčati 3000 metara. Bit će joj to premijerni nastup ove godine i tek drugi nakon dvostrukog naslova u Daeguu prošle godine.

- Olimpijske igre su mi, kao i svakom drugom sportašu, iznimno važne, ali budući da sam u Pekingu prije četiri godine bila bolesna, sada samu sebe pritišćem još jače kako bih u Londonu došla do pozitivnog rezultata. Naravno da nije lijepo propustiti veliko natjecanje poput dvoranskog SP-a, ali želim se koncentrirati na najvažniju stvar za mene ove godine, a to su Olimpijske igre - izjavila je 28-godišnja dugoprugašica.

Vezane vijesti

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Najbrži čovjek svijeta Usain Bolt "obavijestio" je sve konkurente na predstojećom Olimpijskim igrama u Londonu da nemaju što tražiti protiv njega u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika