13.02.2012. / 18:42

Autor: Hina

U tri dana iz Splita uklonjeno 1400 tona smeća

Radnici splitskoga komunalnog poduzeća "Čistoće" odvezli su iz grada u posljednja tri dana 1400 tona smeća nagomilanog u kontejnerima kojima se nije moglo prići zbog snježnih oborina.

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELLFoto: Ivana Ivanović/PIXSELLRadnici splitskoga komunalnog poduzeća "Čistoće" odvezli su iz grada u posljednja tri dana 1400 tona smeća nagomilanog u kontejnerima kojima se nije moglo prići zbog snježnih oborina.

"Tako velike količine smeća u normalnim se okolnostima odvozi od dvanaest do petnaest dana", rekla je danas voditeljica operativne službe "Čistoće" Ljubica Vrdoljak.

Na desetak mjesta u Splitu kontejneri za smeće bili su do vrha zatrpani snijegom te je bilo nemoguće iz njih uklanjati otpad, dodala je.

Također je rekla kako teškoće u uklanjanju otpada stvara i snijeg koji je mican s kolnika te je zatrpavao rubove ulica gdje su postavljeni kontejneri pa je spriječio pristup smeću.

Vezane vijesti

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

Drugi Split Pride, u čijoj je povorci po procjenama policije bilo oko 700 ljudi, protekao je u najboljem redu bez incidenata, a privedene su 73… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 13.02.12. 22:59

Kako to rjesavaju u Delnicama, ili u vecim gradovima, bilo gdje u svijetu? Uzmimo na primjer nama blisku Austriju. Sedam mijeseci u komadu, oni ne odvoze smece, jer je napadao snijeg. Splitskoj upravi je to smijesno!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika