13.02.2012. / 18:46

Autor: Totalsport

Anži otpustio trenera Jurija Krasnožana

Krasnožan tako nije dobio priliku voditi Anži ni u jednoj službenoj utakmici budući da u ruskoj Premierligi trenutno traje zimska stanka

Jurij Krasnožan (Wikipedia)Jurij Krasnožan (Wikipedia)Bogati ruski prvoligaš Anži iz Mahačkale otpustio je trenera Jurija Krasnožana (48) tek nešto više od mjesec dana nakon što ga je postavio na tu funkciju.

"Klub je u ponedjeljak donio odluku da prekine suradnju s trenerom. Obje strane su se složile da neće iznositi razloge", objavio je klub na čijem je čelu tajkun Sulejman Kerimov.

Krasnožan tako nije dobio priliku voditi Anži ni u jednoj službenoj utakmici budući da u ruskoj Premierligi trenutno traje zimska stanka.

Kao favorit za njegova nasljednika nametnuo se donedavni engleski izbornik Fabio Capello. Ruski su mediji objavili kako je talijanski stručnjak tijekom vikenda u Moskvi pregovarao s čelnicima kluba iz Dagestana.

Vezane vijesti

Fenerbahçe raskinuo sa Spahijom

Fenerbahçe raskinuo sa Spahijom

Hrvatski strateg Neven Spahija od ponedjeljka više nije trener turskog košarkaškog kluba Fenerbahçe. Tu je vijest na svojoj službenoj internetskoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika