13.02.2012. / 18:52

Autor: Totalsport

Sporting Lisabon otpustio trenera

"Uprava Sportinga izvještava vas da je raskinula ugovor s dosadašnjim trenerom Pacienciom te da će Ricardo Sa Pinto voditi momčad do lipnja 2013. godine", stoji u priopćenju za javnost

Domingos Paciencia (lijevo)Domingos Paciencia (lijevo)Uprava portugalskog nogometnog kluba Sporting Lisabon otpustila je Domingosa Pacienciu s mjesta trenera momčadi zbog serije loših rezultata i opadanja na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice.

Kap koja je prelila čašu upravi bio je poraz proteklog vikenda od Maritima (2-0) kojim je lisabonska momčad pala na četvrto mjesto poretka portugalskog prvenstva.

"Uprava Sportinga izvještava vas da je raskinula ugovor s dosadašnjim trenerom Pacienciom te da će Ricardo Sa Pinto voditi momčad do lipnja 2013. godine", stoji u priopćenju za javnost.

Sa Pinto je bivši napadač kluba i bivši reprezentativac Portugala. Prije ove prilike bio je trener omladinskog pogona Sportinga.

Lisabonski klub, koji nije osvojio naslov prvaka Portugala još od 2002. godine, se trenutno nalazi na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice sa 16 bodova manje od vodeće Benfice i 11 manje od drugoplasiranog Porta.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika