14.02.2012. / 12:12

Autor: Nacional.hr

Logitech predstavio miš osjetljiv na dodir

Zahvaljujući Logitechovoj tehnologiji Flow Scroll omogućeno je scrollanje elegantnim povlačenjem prstiju po površini miša slično kao i na telefonima sa zaslonima osjetljivim na dodir

Logitech Touch Mouse M600 Logitech Touch Mouse M600 Logitech je danas predstavio bežični miš Logitech Touch Mouse M600, miš s površinom osjetljivom na dodir na kojoj je omogućena intuitivna navigacija prstima.

"Ljudi su sve više naviknuti koristiti geste pri navigaciji na svojim smartphone uređajima i tabletima", rekao je Todd Walker, brand manager iz Logitecha. "Ustvari, za mnoge ljude su ove geste postale sasvim prirodne. Logitech M600 Touch miš podržava opciju da na prirodan način održavamo interakciju s digitalnim svijetom."

Dodirom prstiju po bilo kojoj površini miša M600 možete nesmetano surfati i skrolati po stranicama ili okretati listove na prezentacijima. Miš ima glatke rubove, modernog je dizajna i pruža udobnost u radu gdje god radite ili se krećete sa svojim prijenosnim računalom.

Zahvaljujući Logitechovoj tehnologiji Flow Scroll omogućeno je scrollanje elegantnim povlačenjem prstiju po površini miša slično kao i na telefonima sa zaslonima osjetljivim na dodir.

Miš je jednostavnog dizajna i izvrsno obavlja funkcije koje se učestalo ponavljaju - pokazivanje, klikanje i scrollanje. Uz pomoć Logitech SetPoint softvera može se prilagoditi opcije rada ovisno o tome da li je korisnik dešnjak ili ljevak. Uz to, miš M600 uključuje maleni Unifying prijamnik s kojim se može povezati do šest kompatibilnih miševa i tipkovnica i to sve na jedan USB ulaz.

Logitech Touch M600 miš je nagrađen na Međunarodnom sajmu Inovacija CES 2012 u kategoriji računalne periferije za izvrsnost u dizajnu.

Vezane vijesti

Logitech osvojio iF 2012 nagradu za dizajn

Logitech osvojio iF 2012 nagradu za dizajn

Logitech je objavio kako je njegova bežična solarna tipkovnica K750 nagrađena prestižnom nagradom na „International Forum Design 2012" (iF) za… Više

Komentari

registracija
12/2/12

bruny, 20.02.12. 23:34

Želio bi zaraditi novac, a bojiš se razgovora za posao? Želiš slobodu a trebaš stabilan prihod? Želiš zaraditi od doma? Učiš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda imam posao koji ti odgovara. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Sve što ti je potrebno je računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uvjeri se. Ako si zainteresiran/a pošalji mi mail:brunoposao683@gmail.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika