14.02.2012. / 15:06

 

Donacijska akcija

Rentaj anđela za Valentinovo

Licitacija Anđela je krenula danas u 14h i traje 24 sata. Licitira se isključivo putem web stranice www.rentajandjela.com

Donacijska akcija Rentaj anđela događa se treću godinu za redom u organizaciji filmske udruge Blank i ove godine u njoj sudjeluju glumce i glumice: Zrinka Cvitešić, Nataša Janjić, Filip Juričić, Doris Pinčić, Jagoda Kumrić, Marko Cindrić, Csilla Barath Bastaić, Ornela Vištica, Judita Franković i Slavko Sobin, redatelj Dalibor Matanić, pisac Drago Glamuzina i manekenka svjetske karijere Monika Hiržin.

Licitacija Anđela je krenula danas u 14h i traje 24 sata. Licitira se isključivo putem web stranice www.rentajandjela.com.

Blankovi anđeli posvetiti će osobama koje ih izlicitiraju dva sata 18.2.2012.

Ciljevi akcije su prikupljanje sredstava za fond filmskih debitanata, osvještvanje potrebe za ulaganjem u filmsku kulturu mladih, a Rentaj anđela osim promacije mladih filmaša srdačno promovira Dom za odgoj djece i mladeži iz Karlovca. Blankovi anđeli Doris Pinčić, Jagoda Kumrić i Ornela Vištica posjetiti će Dom u Karlovcu i družiti se s djecom i mladima.

Sav info o akciji nalazi se na:

www.rentajandjela.com

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika