15.02.2012. / 10:47

Autor: Totalsport

''Medvjedi'' u četvrtfinalu na Znojmo

Nisu ''medvjedi'' u utorak smjeli izgubiti s više od dva pogotka razlike jer bi u tom slučaju skliznuli na treće mjesto, a drugo bi prepustili upravo Albi

Hokejaši Medveščaka Hokejaši Medveščaka Hokejaši Medveščaka u posljednjem su kolu regularnog dijela sezone u EBEL ligi na svome ledu poraženi od Albe Volan s 4-3, ali su zadržali drugo mjesto i u četvrtfinalu doigravanja će igrati protiv Znojma.

Nisu ''medvjedi'' u utorak smjeli izgubiti s više od dva pogotka razlike jer bi u tom slučaju skliznuli na treće mjesto, a drugo bi prepustili upravo Albi. No, Mađari su u Ledenoj dvorani Doma sportova nakon dvije trećine imali baš željenih plus tri (4-1) i kola su za Zagrepčane lagano išla nizbrdo.

Domaći trener Marty Raymond promijenio je u tom trenutku vratara, Roberta Kristana je zamijenio Michael Ouzas, a Medveščak je smanjio zaostatak u petoj minuti posljednje dionice i to u nimalo izglednoj situaciji. Hrvatskoj je momčadi, naime, isključen Vjačeslav Truhno, ali samo nekoliko sekundi kasnije je Adam Naglich zabio iskosa s desne strane, iz prilično velike daljine. Pomogla je, svakako, i loša reakcija gostujućeg golmana Adama Munroa.

Tri minute kasnije Frank Banham je smanjio na 4-3 u trenucima kada su ''medvjedi'' imali dva igrača više i taj se rezultat pokazao konačnim.

Joel Prpic je, inače, zabio za Medveščak u prvoj trećini, dok su strijelci za Albu bili Balazs Lada, Marton Vas, Adam Fekti i Istvan Sofron.

Zagrepčanima će se u četvrtfinalnoj seriji, čija se prva utakmica igra već u nedjelju u Domu sportova, suprotstaviti Znojmo. Česi su bili slobodni u zadnjem kolu donjeg doma lige, ali su zadržali prvo mjesto, odnosno sedmo ukupno.

EBEL liga, 10. kolo:

Medveščak- Alba Volan 3-4

RB Salzburg - Olimpija 7-6, penali

Linz - KAC 2-3

Redoslijed: 1. Linz 16, 2. Medveščak 14, 3. Alba Volan 14, 4. Salzburg 11, 5. KAC 9, 6. Olimpija 9

Parovi četvrtfinala:

Linz - Vienna

Medveščak - Znojmo

Alba Volan - Olimpija

RB Salzburg - KAC

Vezane vijesti

Anthony Yelovich potpisao za Medveščak

Anthony Yelovich potpisao za Medveščak

KHL Medveščak Zagreb nastavlja s popunjavanjem rostera za iduću sezonu. Napadačima Alexu Leavittu, Nathanu Perkovichu, Curtisu Fraseru i Adamu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika