15.02.2012. / 11:50

Autor: Totalsport

Arsenal bez Pera Mertesackera mjesec dana

Mertesacker (27) će otputovati u München gdje će se sastati s liječnikom njemačke nogometne reprezentacije, a to ujedno znači i da će propustiti susret osmine finala Lige prvaka protiv Milana koji je na rasporedu u srijedu

Per MertesackerPer MertesackerEngleski nogometni klub Arsenal je uoči susreta osmine finala Lige prvaka ostao bez svojeg središnjeg obrambenog igrača Pera Mertesackera koji je u utakmici Premiershipa (Sunderland) zaradio ozljedu ligamenata stopala.

Mertesacker (27) će otputovati u München gdje će se sastati s liječnikom njemačke nogometne reprezentacije, a to ujedno znači i da će propustiti susret osmine finala Lige prvaka protiv Milana koji je na rasporedu u srijedu. Nijemac će prema prvim prognozama izbivati s travnjaka mjesec dana.

Njega će na poziciji središnjeg braniča najvjerojatnije zamijeniti belgijski stoper Thomas Vermaelen koji je jedva dočekao svoju priliku da ponovno zaigra za "topnike".

Vezane vijesti

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

Odlični 23-godišnji japanski nogometaš Shinji Kagawa na sigurnom je putu odlaska iz dortmundske Borussije, kluba s kojim je posljednje dvije sezone… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika