15.02.2012. / 13:16

Autor: Totalsport

Anelka stigao u Kinu

Da se očekuje Francuzovo priključenje treninzima momčadi potvrdio je i dužnosnik njegova novog kluba, koji u predstojeću sezonu ulazi sa šampionskim ambicijama nakon što je prošlu, tada još pod vodstvom hrvatskog trenera Dražena Beseka, završio u donjem dijelu prvenstvene ljestvice

Nicolas Anelka Nicolas Anelka U srijedu se francuski nogometaš Nicolas Anelka (32) u Šangaju priključio svojoj novoj momčadi, Shanghai Shenhui.

Po dolasku u šangajsku zračnu luku bivši napadač Chelseaja odveden je u luksuzni hotel Peninsula. Doručkovao je u lobiju cijelo vrijeme držeći slušalice na ušima, informiraju kineski mediji.

Da se očekuje Francuzovo priključenje treninzima momčadi potvrdio je i dužnosnik njegova novog kluba, koji u predstojeću sezonu ulazi sa šampionskim ambicijama nakon što je prošlu, tada još pod vodstvom hrvatskog trenera Dražena Beseka, završio u donjem dijelu prvenstvene ljestvice.

U srijedu se u Šangaj također vratila cijela momčad, koja je pod paskom novog trenera Jeana Tigane boravila na pripremama u Španjolskoj.

Shenhua je 11. klub u Anelkinoj karijeri tijekom koje je nastupao i za PSG, Arsenal, Liverpool, Real Madrid, Manchester City, Bolton, Fenerbahçe.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika