15.02.2012. / 17:30

Autor: Nacional.hr

Oliver i Hari priredili Valentinovo za pamćenje

Imam tu sreću što me ne vole žene odvojeno i muškarci odvojeno, nego u parovima. Ja sam pjevač parova. Dođu na koncert opustiti se, zagrle se i maštaju. Romantika je uvijek dobar spoj, rekao je Oliver

Foto: Goran Kovačić/PIXSELLFoto: Goran Kovačić/PIXSELLOpće je poznato da su Oliver Dragojević i Hari Rončević sinonim za romantiku, a po tko zna koji put dokazali su to i sinoć u prepunoj dvorani Mladosti u Rijeci. Koncert koji je trajao skoro tri sata oduševio je mnoge parove koji nikako nisu htjeli propustiti duplu dozu romantike koju su im pružila ova dva izvrsna glazbenika.

Pred prepunom dvoranom prvo je nastupio Hari sa svojim pratećim bendom, izvevši svoje najveće hitove poput 'Di god da pođem', 'Aj ća volin te', 'Još tvog je poljupca na mojim usnama', 'Moje si more', 'Još ne znam kud s tobom', 'I sve dok dišem''..., zatim mu se u izvedbi pjesme 'Ako me voliš' pridružio 'stari morski vuk' Oliver koji je nastavio drugi dio koncerta sa svojim bendom, nizajući pak svoje najveće hitove ali i jedan koji mu je napisao upravo Hari - 'Moj lipi anđele'.

Jučerašnji koncert mnogi su mediji prozvali Valentinovom za pamćenje, a predivan prizor je bio vidjeti toliko parova raznih generacija kako uživaju i na najbolji način slave dan zaljubljenih.

- Imam tu sreću što me ne vole žene odvojeno i muškarci odvojeno, nego u parovima. Ja sam pjevač parova. Dođu na koncert opustiti se, zagrle se i maštaju. Romantika je uvijek dobar spoj, rekao je Oliver.

Sigurni smo da nakon ovakve večeri nećemo još dugo čekati na zajednički koncert Olivera i Harija jer čarobni lijek za sve probleme je pronađen, a nešto što je odlično nikako ne smije stati samo na jednom koncertu, a dečki su Rijeci obećali da će se sigurno vidjeti i prije sljedećeg Valentinova.

Vezane vijesti

Sweet jazz à la Oliver Mediteranac

Sweet jazz à la Oliver Mediteranac

"Prije petnaestak godina dolazio sam u jedan restoran na Pećinama u Rijeci. Elvis Stanić je tada sa svojim bendom imao probe u garaži ispod tog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika