16.02.2012. / 19:07

Autor: Hina

Ralica u Sarajevu usmrtila ženu i teško ozljedila muškarca

Jedna 64-godišnja žena poginula je a 56-godišnji muškarac teško je ozljeđen u četvrtak u Sarajevu kada ih je udarila ralica koja je čistila snijeg, potvrdila je sarajevska policija.

Foto:IlustracijaFoto:IlustracijaJedna 64-godišnja žena poginula je a 56-godišnji muškarac teško je ozljeđen u četvrtak u Sarajevu kada ih je udarila ralica koja je čistila snijeg, potvrdila je sarajevska policija.

Glasnogovornik policije Irfan Nefić izjavio je kako je žena preminula na mjestu nesreće uslijed teških ozljeda.

Muškarac kojega je ralica teško ozljedila odmah je prevezen u bolnicu u Sarajevu.

Policija i dežurni državni odvjetnik proveli su očevid i u tijkeu je istraga koja treba utvrditi kako se točno zbila ova tragedija.

Više od metar snijega koji je u Sarajevu pao početkom mjeseca i dalje otežava promet po cijelom gradu, a do sada su u cjelosti raščišćene samo najvažnije prometnice.

Brojne ulice ali i pločnici i dalje su zakrčeni snijegom te je pješacima gotovo nemoguće kretati se bez rizika da ih udare automobili.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
19/11/10

CROSTOJKOVIC, 17.02.12. 21:41

MESIĆEV PROFIL JE SVE VIŠE PREPOZNATLJIV. ON JE ČOVJEK KOJEGA JE UDBA USTOLIĆIL 2000. GODINE ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE HRVATSKE. ON PREDSJEDNIKU JOSIPOVIĆU DAJE SAVJETE DA NE SMIJE VJEROVATI MILORADU DODIKU. MESIĆ NA TAJ NAČIN HOĆE REČI DA IVO JOSIPOVIĆ POSTAJE SLABA TOČKA POLITIKE "VELIKE SRBIJE", NO MESIĆ OBMANJUJE I DALJE JAVNOST, JER I SAM ZABORAVLJA DA U BEOGRADU JE OBNAŠAO NAJVIŠE DRŽAVNE FUNKCIJE. I RUKOVODIO JE SA JNA, KADA JE TA VOJSKA PALILA I ŽARILA PO HRVATSKOJ 1991. GODINE. ZA ZLOČINE KOJE JE JNA ČINILA U PERIODU OD 15. SVIBNJA - PA SVE DO 24. PROSINCA 1991. GODINE U HRVARSKOJ, MORA ODGOVARATI STJEPAN MESIĆ. KOJI JE TADA BIO VRHOVNI KOMANDANT JUGO-ARMIJE. INFORMIRANI HRVATI TREBAJU REČI SVOJIM SUGRAĐANIMA: PRAVU ISTINU - TKO JE KRIV. POLITIČKI JE OPASNO ISTRAŽIVATI ONE KOJI SURAĐUJU S ONIMA KOJI NAS SUSTAVNO UNIŠTAVAJU. JOSIPOVIĆ JE STATISTA MESIĆEVE POLITIKE. RIJEČ JE O PODVALI, KOJOM SE PAŽNJA JAVNOSTI ŽELI SKRENUTI S PRAVOG PROBLEMA. MESIĆ SURAĐUJE SA HAAŠKIM SUDOM, NAMA NA ŠTETU (GOTOVINI I MARKAČU) SAMO DA TAJ MEĐUNARODNI SUD NEBI UPITAO MESIĆA ZA NJRGOVE RATNE ZLOČINE... SITUACIJA U NAŠOJ ZEMLJI MORA SE PROMJENITI, KRIZA SE MOŽE SAMO SUZBITI ISTINOM. U HRVATSKOJ 65 POSTO STANOVNIŠTVA ŽIVI BEZ OSNOVNIH UVIJETA ZA ŽIVOT. TO NAM JE DONESLA MESIĆEVA PREVARANTSKA POLITIKA. STJEPAN MESIĆ JE BIO POČETAK KRAJA SUSTAVA SFR-JUGOSLAVIJE. UMJESTO DA PO ZAVRŠETKU 91-IH GODINA KOMUNISTIČKA ELITA ZAVRŠI U ZATVORU, ONI SU DOŠLI NA VLAST... I MESIĆ BI TREBO PROČI, TJ. BITI KŽNJEN KAO NJEGOV LIBISKI "BRAT" MAFIJAŠ GADAFI. MESIĆ JE "POKLOPAC" POSLIJE SVAKE IZREČENE RIJEČI OD JOSIPOVIĆA. KAKAV JE ONDA JOSIPOVIĆ PREDSJEDNIK RH? JE LI PRAVNA DRŽAVA FUNKCIONIRA, VIDI SE IZ AFERA I "SLUČAJA MESIĆ". DOBRO ŽIVJEČI MESIĆ LJETUJE U POZNATOJ BAKARIĆEVOJ VILI NA HVARU, OD KOMUNISTIČKOG IDEOLOGA I TITOVOG SURADNIKA. STJEPAN MESIĆ JE NAJVEČI KRIVAC ZA RAT... ON LJETUJE PO BIVŠIM KOMUNISTIČKIM VILAMA, SVE TO ČINI UZ LAŽNU KRIZMU. TE, ODUVIJEK JE BIO ONAJ KOJI JE DONOSIO VAŽNE ODLUKE..


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika