17.02.2012. / 17:59

Autor: Hina

Nizozemski princ spašen iz lavine u Austriji

Nizozemski princ Johan Friso stradao je u lavini u zapadnoj Austriji, ali spasilačke su ga ekipe izvukle i sad je u kritičnom, ali stabilnom stanju, objavila je u petak austrijska novinska agencija APA.

Princa je zatrpala lavinaPrinca je zatrpala lavinaNizozemski princ Johan Friso stradao je u lavini u zapadnoj Austriji, ali spasilačke su ga ekipe izvukle i sad je u kritičnom, ali stabilnom stanju, objavila je u petak austrijska novinska agencija APA.

Po pisanju APA-e, pod snijegom je bio 15 minuta. "Princ je prevezen u sveučilišnu kliniku u Innsbrucku", objavljeno je uz podatak da je sada u kritičnome stanju, ali stabilno.

Policija i nizozemsko veleposlanstvo u Austriji nisu zasad objavili nikakve pojedinosti. Nizozemska kraljevska obitelj često zimuje u Lechu u zapadnoaustrijskoj pokrajini Voralbergu.

Princ Johan Friso (43) srednji je sin nizozemske kraljice Beatrix. Stariji je brat prestolonasljednik Willem-Alexander, a mlađi je princ Constatijn.

Vezane vijesti

Bez bitnih promjena u grčkim rezovima

Bez bitnih promjena u grčkim rezovima

Čelnik euroskupine Jean-Claude Juncker je u razgovoru u utorak na austrijskom državnom radiju O1 rekao da neće biti dubinskih promjena u programu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika