20.02.2012. / 08:53

Autor: Hina

Ceste mokre i skliske od snijega i kiše

Snijeg pada u Gorskom kotaru, Lici, na dijelu sjevernog Jadrana, Istre, u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a u ostalom dijelu zemlje kolnici su mokri i skliski od kiše, izvijestio je Hrvatsku autoklub (HAK).

Na pojedinim dijelovima pada snijegNa pojedinim dijelovima pada snijegSnijeg pada u Gorskom kotaru, Lici, na dijelu sjevernog Jadrana, Istre, u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a u ostalom dijelu zemlje kolnici su mokri i skliski od kiše, izvijestio je Hrvatsku autoklub (HAK).

Zbog bure samo za osobna vozila otvorena je dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, zbog bure.

Na Krčkom mostu i na Jadranskoj magistrali od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a od Bakra do Senja dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Granični prijelaz Pasjak otvoren je samo za osobna vozila dok se ostali preusmjeravaju na GP Rupa. Na ostalim graničnim prijelazima nema posebnih ograničenja.

U prekidu je katamaran na liniji Novalja-Rab-Pag.

Vezane vijesti

Nova trajektna linija kopno - Pelješac u planu od 1. srpnja 2013.

Nova trajektna linija kopno - Pelješac u planu od 1. srpnja 2013.

Od 1. srpnja 2013. godine u planu je otvorenje trajektne linije između kopna i poluotoka Pelješca, namijenjene prvenstveno prijevozu kamiona, najavio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika