20.02.2012. / 13:01

Autor: Nacional.hr

Šest iF Product Design nagrada za Epson

iF nagrada danas je jedno od najvažnijih priznanja za inovativan dizajn proizvoda u svijetu

Nagrađeni Epsonov projektorNagrađeni Epsonov projektorDizajn Epsonovih proizvoda dobio je novu potvrdu kvalitete na svečanosti dodjele nagrada iF Product Design Awards 2012 održanoj u Münchenu 10. veljače 2012. Priznanja su dodijeljena uređajima iz različitih dijelova Epsonove game proizvoda, uključujući poslovne projektore, pisače za naljepnice, račune, i avionske propusnice, te potrošačke i foto pisače. Svi nagrađeni uređaji od sada će na biranim tržištima nositi cijenjeni iF logo.

iF nagrada ustanovljena je 1953. godine i danas je jedno od najvažnijih priznanja za inovativan dizajn proizvoda. Kriteriji za vrednovanje kandidata uključuju kvalitetu dizajna, izrade, odabir materijala, stupanj inovacije, brigu o zaštiti okoliša, funkcionalnost, ergonomičnost, sigurnost, vrijednost tržne marke te univerzalni dizajn.

LW-300/400

Pisači za naljepnice u kompaktnom kućištu, jednostavni za korištenje. Naglasak u dizajnu stavljen je na dimenzije i male gabarite, kako bi QWERTY tipkovnica stala u maleno kućište.

Kućni pisači SX serije

Nova serija pisača odlikuje se kompaktnim kućištem (39% manjim od bilo kojeg prethodnog Epsonovog pisača), u kojemu su zadržane osnovne funkcije multifunkcijskih tintnih pisača. Jednostavan oblik s ravnim plohama lijepo se uklapa u bilo koji stambeni prostor, dok sjajan finiš i teksture uređaju daju elegantan izgled.

EB-W02 / W12

Povoljni projektori konstruirani za uporabu u poduzećima i obrazovnim ustanovama. Osim svjetlosnom snagom od 3,000 lumena, ovi modeli odlikuju se kompaktnim dizajnom potrebnim za praktično prenošenje i podešavanje.

Epson Stylus Photo R3000

Foto pisač širokog (A3 plus) formata nudi različite funkcije jednostavne za korištenje kako bi zadovoljio širok raspon korisnika: nova funkcionalnost umetanja papira s prednje strane prednji upravljački panel, spremnici s tintom visokog kapaciteta i ravna gornja površina. Jednostavan sofisticirani dizajn dobro se uklapa u sva profesionalna okruženja, a uređaj je otporan i čvrst za više godina korištenja.

TM-L500A serija

Pisač za avionske propusnice i oznake za prtljagu dizajniran je za uporabu na aerodromskim šalterima. Robusni uređaj nema lomljive dijelove i znatno je manji od konvencionalnih modela pa se lako uklapa u tijesne prostore poput police ispod pulta.

TM-H serija

Pisač za račune s check-clearing funkcijom namijenjen uporabi na maloprodajnim blagajnama. Dizajn uzima u obzir potrebu za uštedom vremena te omogućuje jednostavno uklanjanje role papira. Tipke i poluge za rukovanje dizajnirani su prema učestalosti korištenja za vrijeme normalnog rada i održavanja.

Vezane vijesti

Epson predstavlja HD-Ready 3LCD projektor s priključkom za iPod

Epson predstavlja HD-Ready 3LCD projektor s priključkom za iPod

Tvrtka Epson ugradila je svoje iskustvo globalnog lidera na tržištu projektora u konstrukciju prvoga HD-Ready 3LCD projektora za kućno kino s… Više

Komentari

registracija
12/2/12

bruny, 20.02.12. 23:31

Želio bi zaraditi novac, a bojiš se razgovora za posao? Želiš slobodu a trebaš stabilan prihod? Želiš zaraditi od doma? Učiš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda imam posao koji ti odgovara. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Sve što ti je potrebno je računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uvjeri se. Ako si zainteresiran/a pošalji mi mail:brunoposao683@gmail.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika