20.02.2012. / 13:28

Autor: Hina

Emitirana petstota epizoda "Simpsona"

Humoristična animinirana televizijska serija "The Simpsons" dosegla je u nedjelju novu prekretnicu, emitiranjem petstote epizode na televiziji Fox, uz gostovanje Juliana Assangea.

Foto: ScreenshotFoto: ScreenshotHumoristična animinirana televizijska serija "The Simpsons" dosegla je u nedjelju novu prekretnicu, emitiranjem petstote epizode na televiziji Fox, uz gostovanje Juliana Assangea.

U petstotoj epizodi obitelj Simpson izgnana je iz grada Springfielda i prisiljena je živjeti u zajednici izopćenika, gdje susreće osnivača Wikileaksa Juliana Assangea, prenosi BBC na svojoj internetskoj stranici.

Fox je priopćio da je Assange snimio svoje dionice iz Londona, iz kojeg se bori protiv izručenja Švedskoj zbog navodnih seksualnih prijestupa, što on negira.

Ova animirana komedija nalazi se u 23. sezoni prikazivanja, što je čini serijom s naduljim prikazivanjem u udarnom terminu u povijesti televizije.

Serija ima ugovor s Foxom za još dvije sezone, što će ukupan broj epizoda povećati na 559.

Iako je i dalje popularna, kritičari kažu da je izgubila od svoje stare slave i da se u seriji sada uglavnom recikliraju teme iz prijašnjih epizoda.

Vezane vijesti

Zašto je slučaj Assange važan

Zašto je slučaj Assange važan

Normal 0 21 false false false HR X-NONE X-NONE U srijedu 30. svibnja britanski Vrhovni sud odbio je posljednju žalbu Juliana Assangea protiv… Više

Komentari

registracija
12/2/12

bruny, 20.02.12. 23:35

Želio bi zaraditi novac, a bojiš se razgovora za posao? Želiš slobodu a trebaš stabilan prihod? Želiš zaraditi od doma? Učiš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda imam posao koji ti odgovara. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Sve što ti je potrebno je računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uvjeri se. Ako si zainteresiran/a pošalji mi mail:brunoposao683@gmail.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika