21.02.2012. / 07:00

Autor: Barbara Ivezić

Marija Borić: "Zvijezde pjevaju" donijele su joj ljubav

Glumica i finalistica specijalnog izdanja showa "Zvijezde pjevaju" već je nekoliko mjeseci u vezi s 39-godišnjim Martinom Milinkovićem, izvršnim direktorom Continental Filma, koji ju je redovito bodrio u studiju HTV-a, a par se i upoznao upravo tijekom prošle sezone showa

Marija Borić i Martin Milinković su u vezi već nekoliko mjeseci, a upoznali su se tijekom prošlogodišnjeg showa “Zvijezde pjevaju”Marija Borić i Martin Milinković su u vezi već nekoliko mjeseci, a upoznali su se tijekom prošlogodišnjeg showa “Zvijezde pjevaju”“Ne želim govoriti o svom privatnom životu, možete me pitati bilo što drugo, ali o svojim vezama, partnerima i ljubavnicima ne želim ništa reći”, izjavila je glumica Marija Borić na pitanje je li napokon došao kraj njezinom samačkom životu. Posljednjih nekoliko dana, naime, pojavile su se glasine kako je 31-godišnja glumica u vezi s osam godina starijim Martinom Milinkovićem, izvršnim direktorom Continental filma, inženjerom telekomunikacija koji je više od petnaest godina radio kao glazbeni urednik i voditelj na Radiju 101, a posljednjih nekoliko godina i kao urednik jutarnjeg programa.

Jednako tajnovit bio je i Martin, koji se najprije ispričao zbog nemogućnosti komuniciranja na mobitel zbog poslovnog ručka, nakon čega više nije bio dostupan. No prema onome što smo čuli, njih dvoje su u vezi već nekoliko mjeseci, a upoznali su se tijekom prošlogodišnjeg showa “Zvijezde pjevaju”, kad je Marija nastupila i pobijedila skupa s Ervinom Baučićem. Martin Milinković bio je u HTV-ovu studiju Anton Marti tijekom svake emisije u kojoj je Marija nastupala, a više su puta viđeni skupa na večerama po zagrebačkim restoranima, potvrdio nam je njegov prijatelj iz filmskih krugova. Marija i Martin, prema riječima očevidaca, bili su nerazdvojni tijekom njezinih proba i nastupa u nedavno održanom showu “Zvijezde pjevaju”, a družili su se i u kafiću "Domino" nedaleko od zgrade HTV-a. Spomenuti show bio je specijalno izdanje u kojem su gledatelji imali priliku vidjeti nove nastupe nekih od najuspješnijih kandidata iz prethodnih pet sezona emisije koji su ove godine dobili nove mentore. Mariji Borić partner je bio splitski pjevač Giuliano, dok je Martin Milinković u HTV-ov Studio Anton Marti dolazio zbog urednika Tomislava Štengla i voditelja Duška Ćurlića, dugogodišnjih bliskih prijatelja s kojima se nakon završetka emisije družio i u "Dominu".

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika