21.02.2012. / 13:16

Autor: Totalsport

Cesena smijenila Arrigonija i dovela Berettija

Talijanski stručnjak Arrigoni (52) preuzeo je Cesenu u studenom prošle godine, ali ga je serija loših rezultata i opadanje na uvjerljivo posljednje mjesto prvenstvene ljestvice koštalo preranog odlaska iz kluba

Daniele Arrigoni (Wikipedia)Daniele Arrigoni (Wikipedia)Talijanski nogometni klub Cesena zahvalio se na suradnji treneru Danieleu Arrigoniju, te je u potrazi za njegovim nasljednikom uoči nastavka borbe za opstanak u Seriji A.

Iako je imao još četiri mjeseca ugovora za odraditi, Cenesa je na svojoj službenoj stranici objavila vijest da je došla do sporazumnog raskida ugovora s trenerom Arrigonijem i da je u potrazi za njegovim nasljednikom.

Talijanski stručnjak Arrigoni (52) preuzeo je Cesenu u studenom prošle godine, ali ga je serija loših rezultata i opadanje na uvjerljivo posljednje mjesto prvenstvene ljestvice koštalo preranog odlaska iz kluba.

Arrigoni je već drugi otpušteni trener Cesene ove sezone. Prije njega istu sudbinu doživio je i Marco Giampaolo.

Njega je zamjenio Mario Beretti, 52-godišnjaku koji je započeo s trenerskim poslom još kao 23-godišnjak. Prema pisanju Goal.coma, Talijan je potpisao ugovor do kraja sezone s mogućnošću produljenja ako održi momčad u najvišem rangu talijanskog nogometa.

Beretta će talijanskoj javnosti biti predstavljen tijekom današanjeg dana, na konferenciji za novinare u prostorijama stadiona Dino Manuzzi.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika