21.02.2012. / 15:55

Autor: Totalsport

Kuszczak posuđen u Watford

Kuszczak će pokušati pomoći trenutno 17. momčadi Championshipa da se domogne mjesta koje vodi u doigravanje za prvu ligu, a koje im trenutno bježi velikih 11 bodova

Tomasz Mirosław Kuszczak (Wikipedia)Tomasz Mirosław Kuszczak (Wikipedia)Nogometni vratar Manchester Uniteda, Poljak Tomasz Kuszczak, posuđen je engleskom drugoligašu Watfordu do kraja sezone, nakon što se nije uspio nametnuti ni među prva tri golmana kod menadžera Alexa Fergusona.

Nakon što Poljak nije nastupio ni u jednom susretu "crvenih vragova" ove sezone, te je postao tek četvrti vratar nakon Davida De Gee, Andersa Lindegaarda i Bena Amosa, pokušat će svoju karijeru "oživjeti" u engleskom niželigašu Watfordu.

Kuszczak će pokušati pomoći trenutno 17. momčadi Championshipa da se domogne mjesta koje vodi u doigravanje za prvu ligu, a koje im trenutno bježi velikih 11 bodova.

Vezane vijesti

Drugi stečaj Portsmoutha u svega dvije godine

Drugi stečaj Portsmoutha u svega dvije godine

Engleski nogometni klub Portsmouth je i službeno u stečaju i to po drugi put u protekle dvije godine zbog čega mu prijeti oduzimanje čak 20 bodova.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika