22.02.2012. / 12:47

Autor: Totalsport

Sporting bez Onyewua osam tjedana

Ozlijedio se Onyewu u nedjeljnoj prvenstvenoj utakmici protiv Pacos Ferrerire, a iz kluba su potvrdili kako su pretrage otkrile djelomično potrgani ligament i meniskus u koljenu

Oguchi Onyewu Oguchi Onyewu Američki nogometni reprezentativac u redovima lisabonskog Sportinga Oguchi Onyewu (29) izbivat će s travnjaka sljedećih osam tjedana zbog ozljede desnog koljena.

Ozlijedio se Onyewu u nedjeljnoj prvenstvenoj utakmici protiv Pacos Ferrerire, a iz kluba su potvrdili kako su pretrage otkrile djelomično potrgani ligament i meniskus u koljenu.

Druga je to velika ozljeda koljena za ovog tamnoputog braniča, bivšeg igrača Standarda i Milana. Teško je ozlijedio lijevo koljeno u listopadu 2009. zbog čega je pauzirao sedam mjeseci.

Ove je sezone Onyewu zabio čak pet golova za Sporting, od čega četiri u portugalskom prvenstvu u kojem drže četvrto mjesto na ljestvici nakon 19 kola uz 13 bodova zaostatka za vodećom Benficom.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika