23.02.2012. / 15:09

Autor: Totalsport

Pereira: Rezultat nije odraz stanja na travnjaku

- Sve do drugog gola Manchester Cityja, Porto je bio bolja momčad

Igrači PortaIgrači PortaTrener nogometaša Porta Vitor Pereira smatra da njegova momčad nije zaslužila tako uvjerljivi poraz u uzvratu 1/16 finala Europa lige od Manchester Cityja.

Izgubio je prošlogodišnji pobjednik Europa lige na Etihadu s 4-0, pa su tako "građani" s ukupnih 6-1 izborili plasman u osminu finala.

Kola su nizbrdo za Porto krenula već u 19. sekundi susreta kada je Sergio Agüero zabio za 1-0. Nakon toga engleska se momčad koncentrirala na kontranapade i prepustila portugalskom prvaku diktiranje igrom, ali svoje prilike Porto nije iskoristio, što je premierligaški lider kaznio trima golovima između 76. i 86. minute.

- Sve do drugog gola Manchester Cityja, Porto je bio bolja momčad. Igrali smo puno bolje, ali znali smo da Manchester City ima dobru momčad i iskoristili su kontranapade dobro. Imaju sjajne igrače u napadu i drugi gol nam je uvjetovao teškoće - rekao je Pereira, čija je momčad nakon drugog primljenog gola ostala i bez "pocrvenjelog" Rolanda.

- Željeli smo preokrenuti utakmicu, ali isključenje je očito promijenilo stvari u korist Cityja. Netko tko nije gledao utakmicu će pogriješiti kada vidi rezultat i zaključi da je City dominirao. Rezultat nije odraz onoga što se događalo na travnjaku.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika