23.02.2012. / 18:31

Autor: Hina

Bandić: U tijeku intenzivne konzultacije o cijenama javnog prijevoza

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je danas su u tijeku intenzivne konzultacije o cijenama javnog prijevoza u Zagrebu te da do sjednice Gradske skupštine, 28. veljače očekuje očitovanje Skupštine Zagrebačkog holdinga, a onda će i on reći svoje mišljenje.

Milan BandićMilan BandićZagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je danas su u tijeku intenzivne konzultacije o cijenama javnog prijevoza u Zagrebu te da do sjednice Gradske skupštine, 28. veljače očekuje očitovanje Skupštine Zagrebačkog holdinga, a onda će i on reći svoje mišljenje.

"U tijeku su intenzivne konzultacije na liniji Gospodarsko socijalno vijeće – Vijeće potrošača – Gradski ured za gospodarstvo – Zagrebački holding. Nakon što donesu stav, gradonačelnik očekuje očitovanje Skupštine Zagrebačkog holdinga, a onda će i on reći svoje mišljenje", rekao je gradonačelnik Bandić novinarima u Krapinskim toplicama.

Spomenuta očitovanja gradonačelnik očekuje do 28. veljače, odnosno do sjednice Gradske skupštine Grada Zagreba, izvijestio je Grad Zagreb na internetskoj stranici.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
27/11/11

Culex, 24.02.12. 07:58

Pono bolje bi izgledao g. Bandić da u jutro popijeVINDIJA MLIJEKO--HRVATSKO MLIJEKO,dobiveno od krava koje vani pasu i s kojima se humano ponaša!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika