23.02.2012. / 19:32

Autor: Nacional.hr

Čačić odlučan

Ako plan investicija podbaci, odlazim iz Vlade

"Nema plana B. Ovo se mora odraditi", rekao je Čačić

Radimir ČačićRadimir ČačićPrvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić održao je na današnjoj sjednici prezentaciju investicijskih projekata kojima Vlada želi potaknuti investicije.

Pritom se oštro obrušio na prethodnu Vladu optuživši ih da nisu ulagali i poticali investicije te da je od cijelog plana investicija koje su oni predstavili započeto tek 5 posto.

U intervjuu za Dnevnik Nove TV, Čačić je istaknuo kako je Hrvatska toliko duboko ukrizi da je jedini izlaz agresivan rast, optimizam i zapošljavanje.

Iznenadio je kada je rekao da će, ukoliko investicije do rujna ne budu u punom zamahu otići iz Vlade.

"Nema plana B. Ovo se mora odraditi", rekao je Čačić.

Dodao je kako Vlada mora eliminirati one koji su prepreka u administraciji i dovesti ljude koji su potpuno posvećeni programu investicija. Istaknuo je kako su veći problem javne tvrtke.

"U nekim je segmentima neizdrživo loše. Neki su relativno pristojni, a neki imaju prostora za ozbiljne pomake", rekao je Čačić.

Vezane vijesti

'Nema više naplaćivanja opomena'

'Nema više naplaćivanja opomena'

Vlada je Hrvatskom saboru uputila Prijedlog zakona o javno-privatnom partnerstvu. Prema riječima prvog potpredsjednika i ministra gospodarstva… Više

Komentari

registracija
9/3/10

nostradurus, 23.02.12. 19:45

Moja preporuka je da sa kupi karta za južnu Ameriku i spakuju koferi jerbo ovo nema teorije da uspije. Nigdje nije uspjelo. reforma.forumhr.com


registracija
27/11/11

Culex, 23.02.12. 20:38

"Zaželjeti će se raja turaka al turake neće biti"


registracija
1/3/11

Laudate, 23.02.12. 20:51

g. Čačiću ako želite dobro hrvatskom narodu napravite vladu nacionalnog jedinstva i sve karte na stol.
Ništa nije Sveto pismo da se ne može promijeniti, ali mora se znati zašto, tko gubi i dobiva i zašto je to dobro za cjelinu.


registracija
12/1/11

siziff, 23.02.12. 21:28

REDOVNIĆE@

GUBI HRVATSKI NAROD !
To je jasno ko dan.

Samo šta je (narod) stvorio državu, već ju je (narod) prokockao.
Tipični balkanski barabe.

Ovo više ne spasi ni sama Međugorska gospa!


registracija
24/2/12

forest, 24.02.12. 06:05

Čaćica, glasali ili ne za njega - ali je jedini koji govori otvoreno o stanju RH. Ima viziju i volju pokušati nešto pozitvno učiniti ovoj opljačkanoj državi. Naravno da smo nestrplivi kad će to konačno krenuti. Tužno mi je čitati da najveći kritizeri su oni koji su 16 godina šutjeli za pljačke HDZ-ove vlasti i lovili privilegije.


registracija
17/12/10

zmaj, 24.02.12. 07:44

Isti taj Čačić je rekao da je Ina izašla iz Sirije, da moramo poštivati EU standarde i da se šteta broji u NEKOLIKO STOTINA MILIJUNA EURA, a posao u Siriji Ini donosi skoro svu dobit! Moglo se i to prenijeti!


registracija
24/7/11

mrvek, 24.02.12. 08:02

ako bog da pa te osude u mađarskoj pa onda odeš i ranije.


registracija
27/11/11

Culex, 24.02.12. 08:15

VINDIJA MLIJEKO--HRVATSKO MLIJEKO daju ga krave sa slobodne ispaše prema kojim se humano ponaša! @ cij.Laudate,bravo! I ja se pitam zašto se ekon.situacija,dugovi,koncesije..zašto se s tim ne izađe pred narod!Ni Vlada nebi imala štete od jasne prezentacije! Možda imaju dogovor s bivšima da ne izlaze sa tim silnim zlom na svijetlo dana?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika