24.02.2012. / 12:26

Autor: Totalsport

WTA Monterrey: Zaustavljen niz Marije Abramović

Mariji Abramović, koja je uoči ovog turnira zauzimala 361. mjesto na WTA ljestvici, ovo ostaje najbolji rezultat u karijeri

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNakon prolaska kvalifikacija i 1. kola, hrvatska tenisačica Maria Abramović zaustavljena je u 2. kolu WTA turnira u meksičkom Monterreyu. Bolja je bila iskusna Mađarica Greta Arn sa 6-4, 6-2.

Veliku priliku za popravljanje najboljeg rezultat karijere 24-godišnja Abramović propustila je u prvom setu. Naime, realizirala je svega tri od sedam prilika za obrat dok je 32-godišnja mađarska tenisačica oduzela servis Abramović u četiri navrata premda je imala samo pet break-lopti.

U drugom setu je Hrvatica dodatno popustila na servisu, pa je nakon ukupno jednog sata i 17 minuta igre 6. nositeljica izborila četvrtfinale 220 tisuća dolara vrijednog turnira u Monterreyu.

Mariji Abramović, koja je uoči ovog turnira zauzimala 361. mjesto na WTA ljestvici, ovo ostaje najbolji rezultat u karijeri.

WTA Monterrey, 2. kolo:

Arn (6) - Abramović 6-4, 6-2

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika